Přejít na obsah

Mechanické hodinky a tenis


Double

Doporučené příspěvky

Když je ta letní tenisová sezóna ... Napadlo Vás někdy jaký vliv může mít tenis na mechanické hodinky? Vím, že Fedex a spol hrají s hodinkami na ruce, ale těm nějaká životnost hodinek asi může být někde. Obecně mechanický strojek asi tak náhlé změny pohybu nemá rád, přesto hodinky na tenis nesundavám, nikdy jsem neměl problém a až teď mě napadlo, jestli tím hodinky zbytečně netrpí. Ví o tom někdo něco víc? A jak to máte Vy? Sundáváte hodinky u tenisu nebo do toho jdete tak jako tak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podla mňa je úplna hovadina a týranie mechaniky nosiť pri tenise (alebo hoci akom inom tak náročnom športe na otrasy ) na ruke keď už človek chce mať pri hre hodinky tak nech si kúpi lacne quartzky tam človeka hlava nebude bolieť keby sa im náhodou pri tých úderoch niečo stalo ale oddrbkať si mechaniky za pár tisíc hmm radšej nie či?  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

alebo keď už človek chce nejaké tie mechaniky mat stále na ruke aj pri športe tak potom trebárs BALL DEVGRU špeciálne navrhnuté pre špeciálne jednotky je to limitka v počte 1000Ks strojček je uložený v takom balistickom géli ktorí absorbuje otrasy plus ešte zotrvačka ma ochranu ktorá pohlcuje otrasy

hodinky údajne odolajú volnemu pádu z 10m na betón  a odolali aj pri testoch pri golfovom odpale čo je tiež riadny záhul pre strojček :D takže tenis určite zvládnu s prehľadom.

 

inak pekné videjko na tieto hodinky je tu jeden Rusák ich testuje čo vydržia odporučam pozrieť :D

 

Upraveno uživatelem digiMonster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Narazil som na jedno video kde Rolex AD tvrdi ze neexistuje aktivita kedy by bolo potrebne dat hodinky dole z ruky.

Konkretne 6:40 

Aky na to mate nazor? Co tym chce Rolex resp AD docielit? Ak uvazujem spravne tak ziadnym automatom neprospeje extremny pohyb, otrasy, prudke zmeny teploty. Alebo je rolex strojcek odolnejsi a v tomto ohlade lepsi ako napr. klasicka Eta 2824? 

 

P.S. Skusal uz niekto z vas spojenie hodinky a kryokomora? :D:D :D :D 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

mám známého co si koupil automaty asi za 5000,-Kč se strojkem Eta 2813 a pravidelně s nima chodil na sportovní aktivity, běh, tenis. Asi po půl roce měl problém, strojek sice vydržel, ale rafičky mu upadaly a číselník se hnul o pár milimetrů. Na sport asi jen smartwatch a gshocky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...