Přejít na obsah

Damasko - jaké byste vybrali?


Doporučené příspěvky

Sice mám teď nový Seika a jsem spokojenej, ale chronočervík hlodá neustále a jedny z možných budoucích kandidátů jsou i Déčka. Tak by mě zajímalo, jaké byste si z jejich současné nabídky vybrali vy a proč? Cíleno samozřejmě na milovníky značky. Odpověď typu "žádné" neberu - díky :)

 

Aktuálně se mi nejvíc líbí dvoje. Z inhausů DK10 a z potápek DSUB3 (samozřejmě, máte-li jiné oblíbené, sem s nimi, nemyslím rozhodovat se jen mezi těmito):

 

(zdroj damasko-watches.com)

 

DK-10-lederband_Schatten.jpg

DSub3-robbyband-Image8gDL1Z3PGpfa3.jpg

Upraveno uživatelem Radik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkem mě zaujala ta jejich klasika, zatímco potápky vůbec. A jestli se nepletu, mají Etu. To není na škodu, ale chybí mi tam ten křemík. Mám rád tyhle materiály a když se nějaká značka tolik chlubí různými fičurami, křemík bych rozhodně chtěl. In house jako takovej mě zas až tak moc nezajímá. Takže já ty první, jak po estetické, tak technické stránce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za reakce, je to jen takové softwarové rozptýlení, když není v dosahu vytoužený hardware :) Jinak Karle, Míro, ano - lítám v tom.

 

Ta chrona jsou na pohled super, nějak jsem je přehlížel, protože si vždy říkám, k čemu to zbytečně komplikovat, když to téměř nevyužiju. Jestli někdy Déčka zrealizuju, tak určitě bez tahu. Ten jsem dokupoval na svoje první DA34ky a byť je opravdu super, ta cena je masakr. Jeden stačí.

 

Tím zároveň odpovídám, Diablo1st, že DA34ky na tahu mám stále. No bylo mně to blbý psát hned na začátku, jako že by to byly druhý Déčka, ale teď když už je to venku, no... Šilhám po druhejch. Už jsem párkrát zvažoval, že je znova nabídnu, ale vždycky jsem si to při focení rozmyslel. Navíc jít znova do tahu už bych se asi nerozhoupal.

 

Co se týká chemických značek, tak mně na cifru neva. U Déček tak nějak vyplňují prostor a u Omegy - tam skoro není vidět. Mimochodem ATOMe, Liquide, netahají vás u těch vašich modelů za oči ty dlouhý indexy? Já bych je asi nezkousnul, tím spíš když vidím, jak se vždycky ty dva postranní nebezpečně přibližujou k "pětkovým" tučním indexům...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...