Přejít na obsah

Vylepšení fóra 2019


Bert

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 3 týdnech...

Predem omluva, pokud uz to padlo.

 

Nejde o funkcni, spise obsahovej podnet - treba nejsem sam, ale stve me, jakym zpusobem jsou ve vlakne Fotogalerie a Pochlubte se nazyvana temata. Otevrene priznam, ze me nezajimaji absolutne vsechny hodinky, tak proc nedat jako povinnost dat do nazvu tematu znacku a model hodinek? Predevsim v te chlubirne, chapu, ze foto vlakna jsou o fotkach mnoha modelu od jednoho clena (byt si myslim, ze by klidne mohli sve fotky davat do adekvatnich vlaken konkretnich modelu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Nedávné aktualizace stavu: čas od času se stane, že vidim status a posledních pár reakcí, a když kliknu na "Zobrazit všechny komentáře", místo aby se status rozbalil celý, se naopak zabalí a nejsou vidět ani posledni komenty. Konkrétně teď u IzTaPovy poptávky na ukrutně drahý a neprodejný oblekofky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi by bylo vhodné fórum a web více zkapitalizovat. Míněno z externích zdrojů.

 

Tj. reklama, ale ne běžné necílené bannery ala idnes, jsme solventní a úzce spec. zákazníci (já teda ne, no :-) na hodinky a další pánské hračky (zbraně, auta, chlast, kurvy, drogy....:-) Myslím, že cílovka je jasná a dobrá :-)

Do fóra by se na frontpge min. dal nacpat banner mezi sekce Novinky a Obecná diskuze a Obec. diskuze a Prodám (ev. klidně 1-2 další vodorovné bannery).

 

Další věc je web http://www.chronomag.cz/  který alespoň já vůbec nečtu, jelikož se tam nic neděje (teď jsem tedy na to koukal po roce a ono jako i jo...) Přitom by se to dalo lehce oživit, kdyby tam byly třeba PR články výrobců. Takových článků mají nachystaných milión, mají na to budget, AD dostane befel to přeložit, dát to sem + za to něco málo zaplatí. Akorát je to o práci je (hlavně výrobce) přesvědčit, že to má pro ně smysl. Samozřejmě do toho by to chtělo občas nekomerční článek, ale to bychom mohli občas sami napsat.

No a samozřejmě vhodná cílená reklama na web. Teď mi tam chodí např. toto:

 

post-22024-0-20893400-1575287717_thumb.jpg

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...