Přejít na obsah

Hledam sponzora pro rekord


uff

Doporučené příspěvky

Mam v planu uskutecnit takovou hovadinu a ustanovit novej CZ rekord v obletu zemekoule. Kdyby se nasel nekdo, kdo by me chtel podporit a sel do toho, tak nabizim propagaci na IG uctu a veskera prava k me ceste. Vim, ze sance je mala, ale i ten pitomej poplatek za zapsani do knihy rekordu by mi udelal radost. I tak to spolkne dost penez, ale jsem odhodlan si splnit sen a dokazat, ze je zeme kulata. :)

Idealne nejakej hodinarskej web a potapky. Fotit celkem umim.

Upraveno uživatelem uff
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

hele já myslím,že by bylo zábavnější si první cestu do vídně zaplatit ze svýho až našetříš a pak v každý destinaci kam doletíš si vydělat na další let .... až se za deset let vrátíš tak to můžeš publikovat i knižně ..... to bude bestseller jako kráva

 

ale jako nápad je to dobrý ..... já bych potřeboval trochu přestavět chatu, tak kdyby někdo chtěl přispět tak může (číslo účtu napíšu zdarma přes SZ) ......... průběh rekonstrukce se bude fotit zdarma na instagram ..... to dá rozum ..... zdarma .... rozumíte ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak uff, pokud hledáš sponzory a chceš cizí prašule, musíš podat daleko více informací o tvém projektu. Musí to být pro sponzora průhledné a zaujmout ho to, takhle to vypadá ač to třeba tak nemyslíš, že si chceš jenom udělat pěkný výlet. Poletím možná tam a přes nějakou Ameriku zpátky zní strašně blbě, promysli si tvůj projekt, udělej detailní plán a pak to tady zkus ještě jednou, klidně litr oželím když to bude zajímavé.... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych do toho jako sponzor šel.

 

Jako výrobce nožů mám jen podmínku, aby se cestovatel po každém check-inu zveřejnil na IG s naším oblíbeným modelem Krokodýl Dundee Carbon Ultra.

Klidně se přidám, ale budu chtít smlouvu a případně sankce za nedodrzeni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...