Přejít na obsah

Poznáte tento strojek?


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

 

můžete mi prosím pomoc s identifikací strojku viz foto? 
Předpokládám, že to je něco čínského levného, ale potřebuji přesně vědět co to je.

Předem Vám děkuji.

post-55051-0-27679000-1567681610_thumb.jpg

post-55051-0-83417100-1567681624_thumb.jpg

post-55051-0-90952800-1567681669_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tech falesnejch Bckach bude neco jako ch2l27 typuji...

 

Děkuji za odpověď - ano, to vypadá pravděpodobně. Díky moc!

 

BTW, jak jste jen z této fotky poznal, že to jsou falešná Bčka? já jsem to nepoznal ani když jsem je měl v ruce a kupoval :-( :-/

 

Neberte to prosím jako pozvánku pro všechny ostatní, aby se mi teď snažili prodat hodinky, most, nebo třeba Karlštejn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odpověď - ano, to vypadá pravděpodobně. Díky moc!

 

BTW, jak jste jen z této fotky poznal, že to jsou falešná Bčka? já jsem to nepoznal ani když jsem je měl v ruce a kupoval :-( :-/

 

Neberte to prosím jako pozvánku pro všechny ostatní, aby se mi teď snažili prodat hodinky, most, nebo třeba Karlštejn.

Jak si to nemohl nepoznat? Vzdyt to vypada jako konzerva, navic predpokladam ze zepredu to ma na 6ce kolotoc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak si to nemohl nepoznat? Vzdyt to vypada jako konzerva, navic predpokladam ze zepredu to ma na 6ce kolotoc...

 

Tak to bych už asi nerozpitvával - to bych pak musel říct, že jsem si ty hodinky nenechal ani otevřít, abych se podíval na strojek a tak - no a to bych byl ještě za většího blba, než jsem teď. Celkově to byl úlet a náhlé pomatení smyslů, od maníka jsem kupoval jiné hodinky a on mi při tom ukázal tyhle .. když to zpětně hodnotím, tak v podstatě jsem vůbec nevěděl, co kupuju, bylo to takové blýškavé, milášek, glum glum, že mám teď o zkušenost víc a na prodejce se snad ani zlobit nemůžu. Jsem debil a tímto zde prohlašuji, že most a ani Karlštejn už od nikoho kupovat nehodlám :-/ .. jdeme dál :-(

 

Mě by spíš zajímalo, jak jsi to mohl poznat jen z tohoto obrázku? Rád bych se alespoň trošku přiučil.

 

Když pominu naprosto distinktivní prvek, že ten strojek je na první pohled krám (a kupující by se na něj měl vždy podívat, ehm), tak jak můžeš jen z tohoto strojku poznat, na jaké hodinky si ten krám hraje? Předpokládám, že si to může hrát na cokoliv (?) .. 

 

Ptám se čistě ze zajímavosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tehdle falesnejch Bcek je všude mraky, hraje si to B s turbem ale samozřejmě je to jen kolotoč, myslím ze s timto hnusem se setkal aspoň na netu skoro každý, vyhoď je než dostaneš vyražku a kup si Seika.

 

Takže statistika, rozumím.

 

jj, beru to jako zkušenost, trošku dražší zkušenost, ale o to cennější .. nechám si je, aby mi připomínaly, že se nemám nechat zblbnout a jaká je pak cena za blbost :-( .. na nošení to ale není, ani do vinohradu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechces prozradit, koiik te ten omyl stal? 

 

No, já už bych se v tom vážně nerad příliš rýpal - už tak jsem tu za obecního blba a jen bych to tím zhoršil :-)

Na to, že se takové fejky prodávají na netu nové za $150, tak jsem je přepálil až až - nelituju toho ale, bude to pro mě dobré memento, abych příště v mnohem důležitějších situacích zachoval chladnou hlavu, proto si je nechám a chci je mít někde na očích.

 

Nemůžu říct, že to byl omyl - byla to moje blbost. Když jsem si to pak zpětně přehrával, tak v podstatě mi prodejce přímo netvrdil, že jsou pravé - viděl jsem, co jsem vidět chtěl a totálně jsem zblbnul (asi krize středního věku, nebo co). Kupoval jsem od něj už jedny hodinky před tím, do mé sbírky Poljotů, a pak jsem šel koupit další Vostoky - tyto byly naprosto mimo plán a budget, ale jak jsem je uviděl, tak mě uhranuly a mozek přestal fungovat.

 

Důležitá byla story k těm hodinkám, byly už nošené a nefunguje na nich datumovka a stopky - prý to každý hodinář opraví, říkal, ale jemu se prý už do opravy nechce. Taky říkal, že to je levnější verze do kterých B dává levnější strojek ETA, který je prý taký swiss a super, ale snižuje to cenu, protože ta prémiová řada by byla za půl mega.  No, teď už zpětně lol.

 

Vzhledem k tomu, že o tom vůbec nic nevím a ty hodinky ani neznám (značku samozřejmě znám, ale nic víc), tak mi to dávalo smysl + navíc už to byl druhý obchod, který jsem s ním dělal a cítil jsem v něj důvěru. Když přidáte trochu tlaku, že už jsou jako další zájemci a mě je ukazuje přednostně ze známosti, tak už chápu, proč někdo "koupil" Karlštejn.

 

Doma jsem si projel net, abych si k těm hodinkám něco přečetl (ano, tak hloupý), a bylo hned jasno :-(

 

BTW když jsem si pročítal články, jak poznat fejk Béček, tak musím říct, že tyto jsou naprosto dokonalá napodobenina - skoro bych řekl, že pouzdro by mohlo být originál (se tím utěšuju), ale nejspíš není - všechny ty prvky, které na webu byly ukázány ve srovnání s fejky, jsou tady na těchto v pořádku. Na první pohled pocitově dokonalé, ale pravda je, že originál jsem v ruce nikdy nedržel, tak nemůžu hodnotit.

 

No a strojek jste viděli na fotkách, že .. :-( 

 

Já na toto fórum nepatřím, jsem obyčejné tele, které vlastně ani hodinky na ruce nenosí. Před časem jsem našel staré Kirovy po dědovi a Primky po tátovi a ze sentimentu jsem je dal do pořádku a snažil se k nim tady něco načíst - no a nějak mě to chytlo.  Takže je to vaše vina! :-)))) Zcela nepochopitelně se mi líbí staré sovětské hodinky a mám vyhlídnuté cca 3 - 4 kusy, které bych chtěl a teď je různě hledám. BTW děda byl kulak, kterého komanči poslali do lágru, a to je jen zlomek z toho proč CCCP a Rusko rozhodně nijak neobdivuji, spíš naopak - jen ty hodinky se mi sakra nějak líbí. Moje sbírka bude mít max 6 kusů těchto sovětských hodinek (pokud je seženu) + tyto fejky jako memento.

 

Abych to ukončil nějak pozitivně, tak se na ty Béčka snažím dívat tak, že jsem nekoupil předražené "fejky", ale že jsem koupil "maketu" naprosto úchvatného stroje.

 

Třeba se mi podaří opravit tu datumovku a stopky - byť bych musel koupit úplně nový strojek (proto jsem se ptal), v té kupní ceně by to bylo zanedbatelné a byla by to funkční maketa na stůl s příběhem jako bajka o čápovi ;-)

 

No a jasně, teď už vím, že se mám při koupi chtít podívat dovnitř a před tím si ten zamýšlený typ pořádně nastudovat :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poznáš to ze strany stroje už jenom podle té strašné plastové vložky. To by originály určitě neměly A taky to chce, vyzkoušet tlačítka, na co vůbec jsou . a případně jestli vůbec fungují.

Upraveno uživatelem Jiří9
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LONGINES

Tady by mohl být spokojený kolega Longines, který si nedávno stěžoval na šizení materiálu dnešních strojků. Tenhle stroje působí masivně a mohutně.

Todlenc vypadá podle tebe masivně a mohutně, případně jakkoliv jinak důvěryhodně? No, je dobře, že znám konečně tvůj vkus, to mnohé vysvětluje. Abyste ostatní chápali o co jde - totiž, posteskl sem si onehdá v jednom ruským vlákně, že dnešní strojky obecně ( krom topů samozřejmě) sou šizený na materiálu, oproti jejich předchůdcům. Kolega Karlos v tom nevidí nic špatného, ba dokonce v tom vidí jen samá pozitiva. Je to zvláštní člověk i nevídaných věšteckých schopností, protože neochvějně "poznal", že i já ve svý branži dělám to samý, tedy že i já svou klientelu šidím.

Tož tak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...