Přejít na obsah

Tudor BB GMT Problém s datumem


bob.zizka

Doporučené příspěvky

Tahle "záležitost" způsobuje, že nemám moc důvěru v Tudor - jsem si vědom, že se jedná o relativně nový in-house strojek, a že chyba se může stát, ale že se to opakuje i po opravě? To fakt nechápu, že už s tím něco neudělali. A to nejsi ojedinělý případ, na zahraničních fórech taky někteří uvádějí, že vada se projevuje i po výměně strojku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou k tomu vsechny faktury a doklady k opravam. Fakt by me zajimalo, jak se k tomuhle postavi. Ty hodinky jsou skvely, ale pomalu a jiste k nim prestavam mit duveru :D

To je prave to, proc jsem uz Tudor prestal respektovat... ale vubec to neres s nima, na to je zakon, takze sorry a penizky zpet..! Nic vic..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz jsem je daval ja na servis poprve, tusim nekdy v kvetnu 2019 tak sem nedostal ani nic pri prevzeti do servisu ani pri vyzvednuti, kdyz jsem se slusne zeptal, jestli mohu dostat nejaky protokol o servisu, tak jsem byl okriknut, ze hodinky jsou opravene ze svycar a to snad staci a ze o tom svedci nova folie na dýnku... proste nic prekvapujiciho v tomto ?profi? ?autorizovanem? servisu. Pak se stejna vec stala Adamovi - tam uz pry strojek vymenen byl, ze uz to delaji oni sami v Praze... ale kde je pravda , to bohuzel vi jen oni sami... smutne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V klidu, strojky ve všech ostatnich Tudorech jsou naprosto v cajku. Ten GMT skandál je smutný, ale Tudor se z toho podle všeho poučil a své světlé budoucnosti věří. Neprodluzovali by záruku na 5 let, kdyby si nebyli jisti, že to mají vyřešené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, může to být i zastírací manévr. Ale pokud by si nebyli jistí, že je problém vyřešený, tak by se střelili do vlastní nohy. Jsem strašně zvědavý, jak to dopadne. Možná to celé směřuje k tomu, že na Baselworldu představí úplně nějaké jiné řešení... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...