Přejít na obsah

Sbíráte někdo PRIMky?


Doporučené příspěvky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Čau chlapi. Celkově Primy nějak moc neshromažďuju, ale televize mě nějak okouzlily. Když jsem je viděl poprve, tak jsem si říkal, jak jsou ohavné a nakonec to dopadlo takto. Sám si je rozhodně neseřizuju, na strojek zásadně nešahám. Vždycky když nějaké pořídím, tak je rozeberu, odbahním (klasicky jarová voda, špulky do uší, číselník ultra měkkým kartáčkem lehce očistím, jeli třeba). Drobnosti typu prohození číselníku, výměna sklíčka atd. už u tohoto modelu zvládám. Když jsou hodinky v hodně pěkném stavu, tak je ani neotvírám (bojím se zbytečného poškození). Takové bývají většinou čisté, tak je jen lehce očistím hadříkem na optiku. Co se týče cen, za vyloženou raketu jsem koupil jen dvoje a v top stavu mám jen jedny. Ostatní mají vždy alespoň drobnou vadu na kráse:-/. Na fotce to nejde vidět, ale top jsou ty modré v horní řadě druhé zprava. Jsou zhruba ve stejném stavu jako ty, které se tu prodaly nedávno a i když byly drahé, mě stály trochu méně.

 

Takže tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco podobného jsem si před necelými dvěma roky říkal o Igenech - jak se můžou někomu líbit...? Momentálně mám šestery pěkné vintážní a sedmé v nerezu se staly mými every day watch... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Igeny se mi naopak líbily hned na první pohled, ale naštěstí mi stačí dvoje. Jejich sbírání je přeci jenom cenově jinde. Já mám originální (neopouštějí krabičku) a nerez z Eltonu, které nosím svátečně. Ale myslím, že jejich every day období časem příjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli mohu,přidám se..Já jsem byl vždy na PS2,už mám skoro celou sbírku a vše dvakrát.takže také náročné..a Igeny jsem nikdy nepovažoval za něco extra,ale ted už vím jedno..Dám co nejrychleji sbírku PS2 dohromady a vrhnu se s chutí do Igenů.

Měl jsem asi začít u nich,ale nevadí,snad dám i někdy kompletní sbírku dohromady  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...