Přejít na obsah

Výběr nových hodinek


Doporučené příspěvky

Dobrý den

 

Sháním nové hodinky a potřeboval bych poradit.

 

V prvé řadě bych nejdřív popsal jak na tom jsem nyní. V současné době střídám Citizeny (http://www.citizen.cz/cs/katalog/pr-12901-pnh-cit-nar-tt-d-saf-chrn-20bar-rc/?gender=1&param_material=Super%20Titanium) při slušnějším oblečení s garmin fenixama 5, které nosím při/po sportu (což je celkem často). V nedávné době jsem se upsal mé ženě a a přibyl mi na ruce zlatý prsten. Tudíž vybírám nějaké hodinky se zlatým pouzdrem, které by seděly k prstenu. Nutnost je safírové sklo, mechanický nátah a datumovka. Cena cca 30K +-5K

 

Orientačně by se mi líbilo: https://www.brandfield.cz/seiko-presage-hodinky-srpd36j1-cz?bgid=44567-AGI-72461277092-ASI-785465415805-SRPD36J1&gclid=CjwKCAjw2qHsBRAGEiwAMbPoDHn6Y-UxIe8M7PiPtYiJwJjhXrzLvvVBcpWVBLw9-I7An26B4BfK3RoCXcAQAvD_BwE , což ale nemá safír.

 

Za všechny rady děkuji.

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.chronoshop.cz/biatec-majestic-02

https://www.chronoshop.cz/seiko-srpd42j1

 

Ahoj,

namátkou z chronoshopu. Je tam toho více, koukni. Jen bych zvážil jestli zlaté jsou ty pravé... Chápu, každý to má jinak, ale  k chlapovi mně to moc nesedí,,, jo, když tak echt zlato, nebo ještě nějaký bicolor., aby seděly k tomu prstenu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím.

Plně souhlasím s předešlým názorem výše. Možná bych ještě pouvažoval pokud jde o zlatou, tak jen v barvě ciferníku. Nemusí být přímo zlatá, stačí přibližný tón barvy. Jasně, není zlatá jako zlatá.... Za mě bych ale spíše vybral opravdu nějaké bicolor. Budou i univerzálnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

 

co nějaké automaty od Rado? Bude se to značkou vymykat vůči klasice od Seika atp. a cenovka sedí.

 

https://www.rado.com/collections/coupole/coupole-classic/R22860027

https://www.rado.com/collections/coupole/coupole-classic/R22861115

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem řešil podobný problém (svatba) :D Taky mám zlatý snubák a přemýšlel jsem jak to sladit. Nakonec jsem se ale rozhodl pro klasické ocelové pouzdro a zlaté ručičky a mám to tak jak u společenských hodinek(https://www.helveti.cz/seiko-ssa387j1), tak i u potápek(https://nthwatches.com/products/copy-of-barracuda-vintage-black). Zauvažoval bych tedy i nad touto alternativou. Nejsou to pak takové kolotoče a ke snubáku to pořád ladí.




 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle toho co píšeš, tak ke sportovnějšímu stylu budeš stále nosit i další své hodinky, ale proč to nezkombinovat a nezkusit něco takového? 

https://www.firstclasswatches.co.uk/longines-hydroconquest-sport-mens-41mm-swiss-automatic-l37423967-p-54757/?correct_country=56&glCurrency=CZK&glCountry=CZ&gclid=CjwKCAjwibzsBRAMEiwA1pHZrnURXp4hnnmeSwwv7VrJEBSwrfyhTljkTfSALPKPLqe96tdmU1RHuxoCn3EQAvD_BwE

 

Zachováš sportovnější ráz a můžeš je vzít i k obleku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

 

Ladeni hodinek a snubaku je chujovina. Hodinky jsou na cely zivot.

 

Ono v ideal případě by i ta žena měl být na celý život :D sám mám v okolí jednoho, kdo to taky tak vyřešil a hodinky společně se snubákem se doplňují skoro 20 let. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že mechanickej nátah Ti stačí v kombinaci s automatickým. Zkus se zamyslet, jestli by Ti nestačilo PVDéčko v bicoloru. Ten se mi zdá univerzálnější než full gold PVD. Nebije to tolik do očí. A pak, jestli chceš opravdu styl oblekovek a nebo i nějakou sportovnější univerzálnější kombinaci.

Třeba něco ve stylu ...je to jen příklad. Já bych je teda bral :)

 

post-17935-0-56880800-1570870357_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...