Přejít na obsah

Aké budú nové bondovky


palom

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bandi: Uchycení dýnka je normální šroubovací, ne? Jestli myslíš ten tvar utahovací matice, tak to jo, souhlas :) Takové ty schůdky mezi dýnkem a pouzdrem mi ale přijdou dost na prd, bude se tam zbytečně držet bordel.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No není, to je prstenec okolo vždy vycentrovaneho dynka.

Jestli je to fakt amfibia style dýnko, tak je to bez nadsázky revoluce. Mně se tomu skoro nechce věřit, byla by to z hlediska WR obrovská konstrukční změna do naprosto funkčního a osvědčenýho pouzdra. To je ofiko informace nebo jen usuzuješ z toho kruhovýho prolisu na fotce a vycentrovaný pozice?

(Sorry, jestli je o tom info v některým z odkazů, jsem za vola, poslední dva dny nestihám víc nez sem rychle mrknout).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne celkove nesedi kombinace jakoze vintage cifru a moderniho pouzdra. Pravda je, ze pokud to ma byt military, tak tu limitku mohli odlisit trojihelnikem nahore a sword hands. S citelnosti skeletonovejch rucek to nikdy nebylo extra. K vintage stylu mi ale zas nesedi ten titan.

Ta sipka na cifru mi tam prijde navic. Uz jsem jeji vyznam pochopil, ale neuvedomuju si, ze bych ji nekdy videl na potapkach. Jen field a pilotky.

Celkove mi to prijde takovej kockopes a to mam celkove Bonda az nekriticky rad. Mozna si na to casem zvyknu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě:

 

- Nechápu, že z fauxtiny, kterou tu obecně u všech hodinek spousta lidí tak hejtí, jsou najednou tak poprdění. Přijde mi, že to u tohoto typu hodinek a u takového pouzdra absolutně nesedí.

- Ten "broad arrow", jehož význam jsem popravdě úplně negooglil (jen vím, že to je něco s "military") mi víc pasuje k pilotkám nebo fieldům, ale na diverech ho snad vidím prvně

- Líbí se mi vypuštění datumovky, kéž by to dnes dělali u vícero modelů, nejen u limitek

- Jsou prostě moc velký, nebo mi tak alespoň přijdou (přiznávám, že v ruce nebo na ruce jsem je neměl, klasický model jsem viděl jen ve výloze). Ale i z té fotky kde je má Craig na ruce mi přijdou, že jsou mu velké

-Dýnko mi přijde strašné. Takové jakoby laciné. K Seamastrům mi odjakživa pasuje koník, ale než toto, tak už radši ten průhled co dělaj u standardu

- S titanem nemám žádnou zkušenost. Jen vím, že kámoš měl nějaké staré titanové Pulsary a pamatuju si na nich dvě věci - že byly ultra lehký a dost poškrábaný. Takže spíš iracionálně tíhnu k oceli ale nikdy neříkej nikdy

- cena je mazec

 

post-32970-0-59794700-1575532563_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to NAIAD LOCK a u Omegy to není poprvé co to používají... :)

Tvl fakt. Kdybych aspoň mohl říct, že mi to nějak uniklo, ale já si o tom před časem dokonce četl a pak zapomněl. A žádnej model s NL jsem zatím neměl, nejmodernější byly 8500 PO.

Takže omluva Bandimu a díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TAk Naiad lock je Omega patentovana v podstate novinka, myslim ze prvni to mely ty keramicky SM 300 a moc modelu to zatim nema. Nezamenovat s Naiad systemem tesneni korunky z 50.tych let.
Souhlasim ze model je kockopes, zbytecny broad arrow, zbytecny Seamaster v cervene, zbytecna vintage lumi, jak pise Andy, mi to big triangle a sword hands, bylo by to i hezci...je to jak mulat Seamaster 300 military, bondovek a vintaznich Submarineru.

Kdyby si chtel nekdo prostudovat o cem Naiad lock je http://www.patentsencyclopedia.com/app/20120311862
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc díky za odkaz. Na rozdíl od dýnka Amfibií s prstencem a zářezem ale z těchhle patentovejch nákresů nejsem úplně moudrej. Snad se časem na YT objeví nějaká rozborka hodinek s Naiad systémem, abych to beze zbytku pochopil i já :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...