Přejít na obsah

martin braun


utrejch

Doporučené příspěvky

Martin Braun mne naprosto dostal. Na ceste mam cerno-zelena Dakary. Zitra tu snad budou. Pokusim se nafotit. Martin Braun je Nemec, jeste donedavna byly hodinky 'Made in Germany' ale asi v zajmu posileni znacky se prizenil do Svycar, takze ted jsou Swiss made. Cenove jsou v pomerne sirokem rozpeti, nektere modely (napr ty Dakary) od cca 2000 USD, az do desitek tisic. Daji se sehnat pres internet (dejte do google Martin Braun), obcas jsou i na ebay. Je zameren hlavne na prodej v USA. Dela prevazne astronomicke komplikace, s upravenymi ETA strojky. Drive mel jeste znacku NBY Yaeger, ale tu prodal a patrne zanikla. To byly levnejsi, 500 - 1000 Euro, vetsinou sportovni modely s ETA 2824, ale taky moc pekne. A tady to jsou ty co jsem koupil (fotka z ebay).

post-3262-1216203802.gif

Upraveno uživatelem dknespl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

To jo, ale to je update z roku 2004. Puvodni stranka www.nbyusa.com je zrusena, a nikde nemuzu nic najit o soucasnych aktivitach.

 

A tady http://www.nbyaeger.com/ pisou, ze bylo prodano 05/2006 a pak uz nic...

Upraveno uživatelem dknespl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si jeste prispeji do tohoto tematu ;-). Jednak jsem zjsitil, ze MB jiz neni tak uplne nezavisly, protoze pred rokem ho z 52% koupila Frank Muller Group (http://www.fhs.ch/en/news/news.php?id=543). A pak na timezone novy clanek o uplne novych modelech (http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=3803935&rid=0).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...