Přejít na obsah

Fortis v Avion Ostrava


Fajkus

Doporučené příspěvky

Tak pravdepodobne konci Planeo s touto znackou, preto davaju take zlavy. Myslim, ze ine pobocky uz Fortis neponukaju vobec. Moc sa im to nepredavalo. Predsa len je to drahsia znacka na pomery bezneho smrtelnika. Ludia sa v takychto OC kukaju po lacnych bizuteriach a hodnotne kusky tam nemaju svoje miesto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych to mozna videl jako oboustranne vyhodnou dohodu Quick Time a dovozce. Vim kulovy, jen rychly napad.

V ostravskem QT jsem uz videl ruzne zajimave kousky starsiho data s vyraznou slevou. Nechodim kolem tak casto, abych to nejak bliz sledoval, tak nevim jak casto se tam neco takoveho objevi. Ale vim ze jsem v ruznych QT videl sem tam nejake Orisy nebo Fortisy (ty casteji), ktere treba na cas zmizly a pak se zase ukazaly. Takze ma domnenka: dovozci zustalo lezet xy starsich kusu - neprilis zajimavych, limitek ktere maji vysokou cenovku, netradicnich kousku pro uzkou cilovku, proste veci ktere se neprodavaji az tak dobre. Lezely nekde x let za plnou cenu a proste nesly. Cim dyl lezi, tim hur prodejne jsou - lumi slabne, roky stoji, mazivo degraduje, proste jsou zrale na servis prestoze jsou to funglovky. Dovozce je nakonec vytahne ze skladu, posbira od opravdovych hodinarstvi v ramci dobrych vztahu (treba aby si nekazili povest tema slevama) nebo neco podobneho. Pak se obrati na prodejce ?druhe kategorie? (pracovni nazev). Ti tyhle veci bezne nemivaji a taky maji uplne jine zakazniky. Ale najednou maji ve vyloze ?znacku? a v bomba sleve. Jejich obvyklym zakaznikum to vubec nevadi, naopak. Prodejce v shopping parku se v jejich ocich splha na vyssi level a oni jsou radi ze maji moznost koupit ?prave svycary? se supr slevou. Vsichni jsou spokojeni - dovozce/standardni dealer se zbavil lezaku a neposkvrnil si povest, zakaznik levne nakoupil.

 

At to je jak chce, obcas se chyti hejl jako ja a kupodivu je spokojen. Ano, nakoupil jsem jen pro tu slevu = utratil jsem prachy ktere jsem nechtel a koupil hodinky po kterych jsem se nedival. Nicmene kdyby se mi nelibily, nevzal bych je. Byly tam i chrona (ty bezlunetove - nevim specifikaci) za jeste lepsi peniz nez ty Marsy, ale ty se mi nelibily, takze tady to na me nezafungovalo - ani u ostatnich kousku. Ale Marsy se mi zalibily, takze jsem se chyt. A po tech dvou tydnech jsem za ne fakt rad a myslim ze jsme si sedli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...