Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Co nechapu je, ze Buresovi a spol. nevadi, ze v tom debil zije taky, i s celou svoji family. Jel jsem vcera na sluzebku do Usti n/L a cestou to chytil snad 5x. Normalni mracna toho svinstva a zluty pole vsude, kam se clovek podiva :(

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to pyl a není to řepka, tu tady v okolí nemáme. Ale zato kvetou snad všecky ovocný stromy najednou a kdovíco dalšího ještě. Alergici aby chodili ve skafandru. Já sice alergický nejsem ale loni mě pálily oči a letos mám pro změnu kašel, což při tom množství co kolem lítá je celkem očekávatelný že to dráždí. Tuhle jsem umyl auto a napršel pouštní prach. Před týdnem jsem to umyl zas a vypuklo pylový nadělení. Je to zaprášený jak Lunochod. Garáž mám průvanovou takže zavřený vrata nepomůžou. Na předku je toho tolik že když jsem do toho fouk, udělal se třiceticentimetrový kráter, normálně kruhová brázda. Nebudu to mejt, nebudu, leda bych z toho neviděl ven, aspoň dva týdny to nemá smysl.

 

 

Jo a dnes řežu dříví a najednou cirkulárka udělala divný zvuk. V naštíplým polenu byl kus železa. Všecky zuby ometený. Ještě že to nevylítlo nebo neroztrhlo kotouč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď kvete spousta rostlin a hodně pylu je teď z lesa. Kvetou smrky a nastupuje kvetení borovic...

Jinak pyl sám o sobě alerii a podráždění vyvolávat nemusí, nebo to může být až druhotné dráždidlo. Lidstvo se s pylem setkává po celou svoji existenci, náš imunitní systém ho dobře zná. Jenže dnes máme vše kolem sebe a i sami sebe nacpané velkým množstvím všelijakých chemikálií a cizích látek, které naše těla dráždí a jsme tak ve stavu trvalé intoxikace a podráždění. No a náš trvale vybuzený a přecitlivělý imunitní systém pak přehnaně reaguje i na to, co by normálně vůbec nevadilo, nebo co nám nevadilo dřív.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem si blbec koupil renaulta s 1,2 TCe.

 

1200km - servis - olej 8mm nad horní ryskou. Servis uznal že benzín je v oleji a měnil vysokotlaké čerpadlo

1530km- servis - olej 5mm nad horní ryskou. Servis uznal že  benzín je v oleji a neví co s tím. Přijel guru a nařídil test: Vyměnit olej, natankovat 15 litrů Naturalu 98 a ujet na jeden zátah 150 km. Jak se benzín v oleji ukáže - rozebrat motor, jak ne - můžu si za to sám že jezdím krátké trasy a je to "vlastnost". 

 

Je jasné že se to u toho jejich "Testu" neprojeví :-( a auto bude prohlášeno za bezvadné. 

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč bych to zkoušel? Já chci jen autem jezdit a pokud to jen trochu půjde, nemít po 14 dnech litr benzínu v oleji. Možná jsem napsal blbě původní příspěvek, auto je nové a po měsící je podruhé v servisu.

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, že jsem sem něco psal. Jsem prostě jen blbec co si myslel že je normální koupit nové auto a jezdit. Že ladění motoru by mělo proběhnout ve fabrice a zapomněl jsem, že dnešní auta fungují na úplně jiném principu a je běžný, že když si 3 x zajedu do práce 11 km z města do města, tak mám v oleji čtvrt litru benzínu. Budu muset na VUT vrátit diplom.

 

Hlavně já jim nabídl  že si můžou poznačit hladinu oleje a zapečetí to a já s tím budu jezdit a za XXX km přijedu na kontrolu. To ale ne, páč si nastavili vstupní podmínky tak, aby se to neprojevilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...