Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

No pokud jde o vychytání okamžiku, kdy spodní trip ukazatel ukazuje 188,8 a počítadlo 188888, tak při tvých 120kmph a předpokladu, že si to vynuloval přesně při 188699,2 na počitadle (který neukazuje po desetinné čárce, ale mohl sis to kontrolovat trip ukazatelem), bys měl na tu fotku 3 sekundy (33,3m/s). Ale protože nepředpokládám že si to vynuloval přesně, bylo by to spíše něco pod 3 sekundy. Z čehož vyplývá že bys měl asi radši koukat na cestu.

 

Kdyby ti to uteklo o 200m jak píšeš, dole bys měl jiný číslo, takže bys stejně nebyl happy.

 

A pokud šlo jen o to počítadlo, tak si to stoč. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Haha, dopoledne- toto se mi stalo před 2 lety, a auto nestihli ani do zavíračky v 17h..., letos to samý- auto jsem jim tam ráno nechal a šel do roboty a hned v 16h bylo hotové..., bohužel v mém městě se nejde objednat dopředu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jéé, u tédle prdele jsme byli na jaře, krásnej výlet, jen nás štvalo, že celá turist. trasa je obehnaná plotem (celé okolí skoupené soukr. vlastníkem), který se stále rozšiřuje- takže pomalu byl problém se někde pohodlně vyčůrat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nevím jestli to tu jde se objednat ... Ale první auto už zajelo :D nechávat to tu nechci, protože když vidím, jak se tu motaj důchodci s feliciema, tak nechci, aby mě to tady během dne někdo vorval

Nebo holt příště jdi na STK za 1,5 roku- v zimě je tam poloprázdno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fronta na STK... Přijedu 10 min před otvirackou a přede mnou už 7 lidí...wtf? :D no a po půl hodině zatím nevzali ještě žádný auto... To bude dlouhý dopoledne

Nejezdi na Slovany, zajeď si večer do Rybnice. Mají otevřeno do 21 hodin, po sedmý už tam není ani noha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dnes evidencka, 10 minut cekani a 20 minut kontrola. Dozvedel jsem se ze si mam namazat vyrazeny cislo vazelinou aby nevyrezlo. Za tech 30 minut to mozna stalo, pac kdyby vyrezlo, bylo by s tim prej docela behani. Takze vlastne potesilo (sorry) ze i tady se najdou normalni lidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...