Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Vcera jsem byl jeste v praci a protoze sem zrovna jel sam a bylo treba neco dodelat tak sem zustal po tom co vsichni sli domu, kdyz sem mel hotovo tak sem cekal jeste az prijde sef. No mezitim sem tam nasel kolobezku, tak sem se projizdel po hale a pri pokusu zabrzdit (chytnout se rukou sloupu) se mi samozrejme opet pripomnela fyzika a ja na zadnim kole letel vzad na pravou ruku, bolel me prst jak svine a dneska to mam natekly. No nic, jdu do prace.

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny ty Alzy,Datarty a jiný elektřtinový šopáky jsou úplně od těch větrníků vyprodaný.

Pani vlezla do metra a za hoďku byla doma i s dvěma těma vobyč čtyřiceticentymetrovýma,stolníma Senkorama.

Akorát šla do Obi.Tam včera měli normálně skladem.

Já sem raději v práci.Tam máme 20 stupňů.Možná by to ale chtělo spíš tak 22.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pridu domu zapnu bednu a tam hystericky hulaka nejakej brunatnej dement za volantem Hjunde tvl.. Autosalon.. husty.. takovy v robote kurtujeme bez milosti..

Buď rád za autosalon. Já přijel na chalupu a tchýně puštěnou TV Barrandov a nějakou 3,14čovinu s Musilem. Ještě teď jeď mi na zvracení.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odešlo řezný kalový čerpadlo v přečerpávací šachtě tlakový kanalizace. Sice jelo čtrnáct let, ale 17 - 20k mimo plán nepotěší. A to jsem to zjistil FAKT na poslední chvíli, ještě pár dní a šlo by "to" už ven, na chodníčky a na ulici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostal sem nabídku na vozejk, hmm. A to se vyplatí. (Jakoze kamarad mi nabizi vozejk a me se fakt hodi.)

 

.. ale 17 - 20k mimo plán nepotěší...

 

Tyvole buď rád, já mam těch 17-20k mimo plán teď tak každej druhej den. Dochází mi rezerva a začínam bejt nasranej. Čekam co přijde zítra.

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem si ráno k snidani zapnul zprávy a hned mi stoupnul tlak. Připrava legislativy pro připad extrémního sucha - platná možná už od r.2020 - Komise pro sucho - pověřené osoby budou moci vstupovat na pozemek všech soukromých majitelů studní a vrtů a kontrolovat stav vody - v připadě nedostatku vody budou vlastníci pod hrozbou vysokych pokut povinni dodávat vodu obci v nařízeném množství. No tvl. Větsina politiků a občanů leta kašle na jakékoliv strategické přípravy týkající se klimatických změn, a když se to začne projevovat, začnou znárodňovat těm, kteří měli dost rozumu a připravy za nemálo peněz provedli. Co bude dál - to samé s energií u vlastníků ostrovních fotovoltaik? Povinné kontingenty? Budou se přerozdělovat soukromé (rodinné) strategické zasoby potravin, paliv, léků, zbraní a dalších věcí nezbytných k přežití?

 

Určitě se zase nějakej humanista ozve, ale doporučuju, aby to nechal až na odpoledne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je lichá myšlenka, takový institut asi nikde uzákoněn není (snad kromě hasičů a krizového řízení).

Ale vzdyt o tom je cela tato debata. Že "Připrava legislativy pro připad extrémního sucha - platná možná už od r.2020 - Komise pro sucho - pověřené osoby budou moci vstupovat na pozemek všech soukromých majitelů studní a vrtů a kontrolovat stav vody - v připadě nedostatku vody budou vlastníci pod hrozbou vysokych pokut povinni dodávat vodu obci v nařízeném množství"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...