Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Prosím Tě... Po bitvě každej generál. Tak snad sis dneska ty nepříjemnosti vybral hned začátkem roku, včetně toho, o čems psal včera, že Tě čeká a bude to už jenom lepší. Těš se na nový auto, změna je život!

Jo vidíš-musel jsem se sejít s matkou děti, co mám v opatrovnictvi (svou sestrou). To proběhlo celkem v klidu, dostala peníze na lázně a dal jsem to neřešil (ji už pomoci neumim, a asi už nemám ani sílu) a dostal od ní souhlas na tu třetí holcicku. Takže to patří vlastně jinam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že tě stvu, ale snažím se říkat vždy vše naplno, ať to každej ví. Nadávat mi můžeš vždy :-).

já se směju tomu, že ta silnice byla rozmrdaná 40 let, teď se opravila nejspíš za hodně peněz, aby se letos nebo příští rok opravilo opravené ...... to je píčovina co ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty nebudeš špatný člověk, kuncáku... :)

Já jsem neskutečně hajzl, musíš tu být dyl :-).

YPO-chápu, já když to slyšel poprvé, tak se smál taky a myslel si, že si ze mě někdo utahuje. Když jsem zjistil, že je to myšleno vážně, tak si už nemyslím radši nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz dlho som nebol taky vytoceny!Ceska a Slovenska posta mi z CZ dorucia zasielku skorej,nez Geis!Hlavne ze som si priplatil,aby som to mal skorej!3.1 o 14:19 mi posielali klasickou postou a zajtra si to idem vybrat.Cez Geis mi posielali 2.1 o 10:48 a mozno v pondelok bude umna!Keby som to vedel,tak se.em na cely Geis!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mall.cz Objednal som tovar v novoročnom výpredaji za ca 5000, prišlo mi potvrdenie, že objednávku prijali a na druhý deň bude k vyzdvihnutiu. Druhý deň nič, tak som dnes (tretí deň) dal sledovať objednávku a prišiel som na to, že neexistuje. Tak volám na ich zákaznickú linku (42minút, než ma prepojili) a že sa im to nepreklopilo do systému. Vravím super, čo teraz. A holka že mám poslať potvrdenie o zaplatení a že mi vrátia peniaze. Pýtam sa kedy... nooo to bude rýchlo (ale dni nepovedala). Samozrejme ale tovar už je vypredaný, sakra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu že fitka jsou teď plný novoročním předsevzeťařů, ale i sauny ?!? Navíc většinou tlustý holky a pár plochodrážnic. Ale vlastně mě to ani nenaštvalo, jen se divim v jakou masovku se změnily před vánocema super klidný pátky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já potkávám haldu lidí i v lese na procházkách, prostě jim po novém roce všem pěkně hrabe, klasika :-) Chce to měsíc vydržet a bude zase všude klid a prázdno....

Klasika ledňáčci,to prejde :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak - uženou si na procházce rýmečku a předsevzetí skončí stejně jako vloni...

 

Máti se mi prvního chlubila jak si dali v plískanici novoroční zdravotní vycházku a sraz s podobně jeblýma zahrádkářema. Důchodci si zazpívali si, popili kořaličky z jednoho kalíšku - no a od Středy prej áchá doma na antibiotikách, s horečkou a kašlem za kterej by se nestyděl ani tuberák...  :skull:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nervy z Geis pokracuju!Vcera bola od skoreho rana zasielka v Ba(kde ma byt aj dorucena) a marne som cakal,ze bude dorucovana este v piatok.Ked som sa zmieril s tym,ze snad v pondelok,tak sa dnes rano dozviem,ze moja zasielka v noci nezmyselne docedtovala niekam do zvolena!!!Uz sa tesim na pondelok.Lebo cez vikend sa im neda dovolat!

post-61962-0-71500800-1546670115_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

to je strašnej problém, 2. převzato, 3.-4. na cestě, 5. pravděpodobně doručeno

Citas co pisem?Malo to byt dorucene v Bratislave.Vcera skoro rano to bolo dovezene do dorucovacieho depa v Bratislave.Namiesto nasledneho dorcovania v bratislave to bolo poslane do Zvolena!Ked mi posielali zasielku z Londina,alebo portugalska,tak som ju mal doma za 3dni.Aj ceska posta mi to doruci skorej ako Geis.

Upraveno uživatelem Gombo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...