Přejít na obsah

Korona-krize a watch industry


georgejv

Doporučené příspěvky

Bohužel, plno lidé jezdí za peníze, které nemají za zážitky, které by jim vůbec nechyběly. ..... Po budovatelích zůstávaly statky sloužící celým generacím.

 

Tys tady dal základ filozofické diskuzi. Co lidi, kteří jezdí za peníze, které mají? A to druhé - to je především o hlavě a vizi.

 

Bezous - bude-li skutečná krize, tak " představ si, že jsi u posledního autobusu a musiš někoho uplatit, aby jsi se tam dostal " se velmi rychle změní na ..."musíš někoho skopnout ze schodů, nebo zabít". Navíc tě ten poslední autobus nemusí nikam dovézt.

 

Klidnou hlavu, myslím, že bychom se měli zajímat víc o sebe a své nejbližší okolí, o to, co dokážeme ovlivnit. Abychom se co nejdříve mohli věnovat těm svým radostem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je to složité, což. Člověk jakož i jiní živočichové těží z toho, že někomu něco seberou. Kořist, končetinu, konto a tak. Civilizovanou formou je směna. Nejchytřejší je dát něco dostupného a dostat něco vzácného. Dát slib a vzít peníze. Navodit v někom pocit, že něco potřebuje a vzít mu něco, co ten někdo vzal někomu jinému v dlouhatánském řetězci. Potřebuješ na zájezd protože v televizi říkali že je to UAU a půjčím si na to u jiného dravce. A jiní čerpají ropu že země, miliony let tam zralá a za pár let ji všechnu spálíme. Vozíme přes půl světa kdejakou kravinu a lidí cestují za chimérami. Ta energie je přece jen tak levná, jako to, čím ji dokážeme nahradit. Každé jiné uvažování vede k plýtvání a nezasloužené rozmařilosti.

 

To jsem se nějak rozepsal. Na telefonu z Číny před televizorem z Číny kde běží pořád pořad o viru z Číny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...