Přejít na obsah

Výběr hodinek G Shock


martinrehak

Doporučené příspěvky

Zdravím, doteď jsem nosil Casia řady Edice, ale zatoužil jsem po čisté digitálkách. Rozhoduji se mezi G Shock Gbd 800 a G9300. Rovnou říkám, že nejsem žádný sportovec, takže funkce navíc neužiju, ale ty první se přes BT snadno srovná přesný čas, Mudmany mají zase solár ... Ještě ne zaujali GW 7900, ale tam by mi asi vadil ukazatel přílivu a odlivu, ale má zase jak solární nabíjení, tak rádiové řízení. Co by jste vzali vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedni si v klidu a popřemýšlej co od nich očekáváš a kolik do nich chceš dát peněz. Třeba bys mohl svůj výběr i rozšířit. Je z čeho vybírat. Já bych nepřeceňoval solár ani rádio. Teď jsou v nabídce i modely s kovovým bezelem, třeba by se ti zalíbily GM 5600/6900.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No po výbavě nic moc neočekávám, nejsem nijak zvlášť aktivní člověk, jde mi spíš o design, aby se mi líbily. Jsem chtěl ty GBD 800, ale pak jsem viděl na jednom eshopu ty Mudmany jenom o asi 1200,- dražší, tak jsem začal přemýšlet, jestli se to za těch pár korun nevyplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporucuju vybrat model s normalnim displejem. Ten inverzni ma oproti klasice neskutecne horsi citelnost. Driv Casio u inverzniho displeje alespon zesililo cislice,aby trochu kompenzovali citelnost, ale to uz vetsinou nedelaji.

Vsechny inverzni displeje jsem nakonec prodal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

duben/květen by se měli představit gbx 100 a gbdh-1000 s jejich mip displejem, tak bych osobně počkal:). Az budou, rad do nich pujdu, jen teda kurz k tomu neni moc naklonen :)

0.jpg?resize=153%2C153

 

Už som ich tu predstavoval v novinkách, myslím tie Casio G-LIDE GBX-100 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...