Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Koukám, že tady ještě Onyx nemá samostatné vlákno. Každopádně pro někoho, kdo hledá servis mimo Prahu a větší města by Onyx mohl být skvělým řešením. Mají výborně proškolené servisáky (Omega, Rolex, Blancpain, Breguet,.....) Jsem s jejich prací spokojený. Kdyby chtěl někdo kontakt na přímou komunikaci, tak se ozvěte :-)

 

Za mě jednoznačně doporučuji.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem tam psal, jestli mohu zaslat svoje Seika 6138 na výměnu skla za safírové. Odpověď byla něco ve smyslu, že ano, sklo požadovaného rozměru mají, ale že bylo by dobré u toho preventivně vyměnit i baterku :-) Tak jsem se trochu zalekl a hodinky nakonec neposlal. Ale po vašich komentářích do toho asi půjdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem tam psal, jestli mohu zaslat svoje Seika 6138 na výměnu skla za safírové.

 

Tak hlavně aby mělo správný tvar. Sehnat safír na Kakume, UFO atd. je totiž nemožné. Když se tam dá normální sklo, které bude mít rovnou hranu, nebude to fungovat :-). Jediné, na co lze sehnat safír je model 6138-3002 a.k.a. "Jumbo", protože tam má sklo sice také zkosené hrany, ale je to tvar, který lze vyrobit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Veškeré obavy co týká hodinářství ONYX se mi jeví zcela liché. Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. Ještě se nestalo, aby něco nevyřešili. Pan majitel je velmi vstřícný. Za mne super. Škoda,že to mám trochu z ruky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další super práce při oživení vintage Hanowa Compressor. c2fa5f5fdf1283c22093207d4c93561a.jpg

 

Jinak dělají i servis Omega a usilují o další značky. V místě kde existuje jediná škola pro hodinare v ČR to ani nemůže být jinak :-)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Přátelé, za mlčícího člena, a na jeho prosbu, vkládám příspěvek.

 

ONYX servis značkových hodinek

Jsme nejmodernější servisní centrum hodinek uprostřed České republiky. V naší hodinářské dílně pracují léty prověření a školení mistři hodináři.
Jsme autorizovaný servis značek OMEGA, MAURICE LACROIX, FORTIS a RADO. Máme certifikace i na jiné prestižní světové značky např. IWC, Breitling, Blancpain, Breguet, Zenith a další.
Provádíme perfektní servis na všechny Švýcarské značky hodinek. Jsme precizní, rychlí a nabídneme Vám výrazně lepší ceny ve srovnání s Prahou a Brnem.

Zavolejte nám na číslo 606 711 021 a uvidíte, že se o vaše hodinky odborně postaráme. Více informací najdete také na našem novém webu www.opravnahodinek.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě musím taky doporučit. Aktuálně mám u nich Rolex Exp I a měl jsem u nich i starší kousky. Se vším si umí poradit. Zajistí přetisky ciferníků, pokovení pouzder včetně pozlacení, modření šroubků. Leštění, broušení. 

Naprostá spokojenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Narozdíl od jednoho nejmenovaného pokusu se zdá, že jde o dostatečně robustní organizaci. Myslím, že se zítra s jednou věcí zkusím ozvat :) I když se Spring Drivem asi nepomůžou, hamba :)   radši ještě jednou  :)

Dobrý den, vím že reaguji pozdě, ale kdyby jste potřeboval stále pomoci.....zkuste prosím popsat o jaký konkrétní problém se jedná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
V 30. 5. 2020 v 9:37, dr.sphinx napsal:

Mám radost. Rychle, přiměřeně lacině a dobře spravený Speedmaster Day (s dvojletou servisní zárukou), navíc s možností hodinky předat/vyzvednout v Praze, Jihlava neJihlava.

Už mají další hodinky a myslím, že budem pokračovat. Dík!

Děkujeme za pochvalu, máme z toho radost. Snažíme se zákazníkům vždy vyjít vstříc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Musím také napsat pozitivní hodnocení, na servis jsem dával vintage Doxa Sub 300T, kromě servisu stroje také proběhla lehká revitalizace pouzdra a přetěsnení, navzdory k tomu že tento model má těsnění dýnka jak trubka od vodovodu, tak mi vyrobili požadované těsnění a tudíž hodinky i po skoro 50 let drží vodotěsnost. Komunikace byla také excelentní a na dotazy bylo odpovězeno stejný nebo následující den. Sakumprásk byly hotové za 3 týdny což je za mě super výsledek a cenově to bylo také fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám se k velmi spokojeným zákazníkům. Naprostá profesionalita od začátku do konce. Nechal jsem dělat kompletku SMPc po šesti letech. Hodinky si ode mě pan majitel převzal v centru Prahy a hotové mi je přivezl až domů. Perfektní domluva, jak ohledně potřebného servisu, tak kolem převzetí a vrácení hodinek. Samozřejmostí je dvouletá záruka, návrat všech dílu, podrobný rozpis práce a výstupy z vibrografu a tlakovky. Cena více než přátelská. A to vše prosím za 14 dní od převzetí do předání hodinek (tři týdny od prvního kontaktu)  Něco takového jsem za celou dobu co nechávám servisovat hodinky nezažil. Palec nahoru, určitě se brzy ozvu s dalším kouskem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Chtel bych podekovat panu Kalivodovi za vstricnost a ochotu. Potreboval jsem drobnost (sroubky do dilku naramku) na sve Omegy SMPc. Pan Kalivoda mi obratem nabidl jejich dodani a s tim, ze ma cestu do Prahy, mi je dnes privezl. Takze jeste jednou moc diky. A rad se vas opet obratim, a to nejen s takovouhle malickosti 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...