Přejít na obsah

Založení chlubírny


Doporučené příspěvky

Sorry, já jsem byl měsíc v Číně a k emailu jsem se dostával sporadicky, k fóru vůbec, takže jsem to začal řešit až ted, po návratu ... Jsou ještě jiné reklamace na mne? Tedy kromě Zenith fóra, které jsem přidal do švýcarska?

No nevím, já jsem se tady omylem zaregistroval dvakrát a nick Apep.A nepoužívám, protože jsem zapomněl tenkrát heslo. Tak jsem to chtěl vymazat, ale nenašel jsem jak to udělat. Nakonec jsem to po diskusi s Ypem v sekci ..... pustil z hlavy:

Dnes, 16:12 Příspěvek #11

 

QUOTE(YPO @ 6.11.2008 - 13:18)

Není - hlavně to je úplně jedno - používáš přeci jiný nick

 

Díky, už to tedy nebudu dál řešit a budu se soustředit na to hlavní, proč tu jsem, to znamená na brouzdání v informacích o hodinkách a sem tam sem taky něco přihodím, co by mohlo být zajímavé pro ostatní členy téhle velké hodinářské rodiny - i když ta témata jsou tady mnohem širší. Takže ještě jednou díky za odpověď a já si teď jdu hned kliknout na "Zobraz nové příspěvky", abych viděl, co je nového. Pak asi na "Prodej", tam někdo zrovna nabízí T. Le Locle, ale dopoledne tam nebyly zrovna nejlepší fotky (asi jako jsou občas i ode mne :-) před pár dny v sekci "Co máš na ruce .." (nebo tak nějak), tak jsem zvědavý, jak ta prodej pokračuje. Stáhnu si pár fotek a to tak bude všechno, co dneska vůbec ještě stačím udělat :-), P.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...