Přejít na obsah

RAYMOND WEIL RW SPORT CHRONO


Doporučené příspěvky

Prebyvalo mi na paypalu par USD a zacinaly mi doma citelne chybet quartzky, tak jsem si udelal mensi radost.. Taky jsem potreboval nejaky levnejsi hodinky u kterych me nebude stvat kazdej sram jako na beckach no a zcela nahodou jsem objevil kolekci RW Sport a vyhraly tyto ;) Jakmile dorazi asi sepisu par dojmu a udelam par fotek.

post-1304-1226912887.jpg

Upraveno uživatelem spiderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsou doma, navsteva Posty 120 byla utrpenim, z predpokladanych 30-45 min se stala hodina a pul, ale aspon se to vyridilo vsechno v jeden den.. ;) Hodinky dorazily ze statu po 2 a pul dnech od vyhry ebay aukce do CR a 5 dni stravily v CR aby byly v prubehu celniho odbaveni.. :wacko:

 

Nejake dojmy a podobne? Prima, jsou to pekny hodinky, rozumna velikost, solidni zpracovani - coz se u hodinek ktere mkaji doporucenou cenu v CR okolo 30k CZK ocekava.. Vzhledem k tomu, ze se mi to dneska nechce nejak dlouze popisovat tak sem hodim par fotek ktere to snad povi za me.. ;) Az bude cas a chut mozna sepisu par postrehu a tak..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadají spíš jako hodinky pro NE-Chronomagika, taková kvalitní swiss konfekce, tah vypadá velmi dobře, ale hodně se blejská. Jak funguje ten chronograf, minuty se odpočítávají na tom subciferníčku a vteřiny na centrální vteřinovce?

Trochu divná mi přijde ta luneta - ty kroužky tam jsou na ozdobu? Předpokládám, že je pevná a netočí se...?

Bude to hezký dárek pro někoho, kdo chce kvalitní kvarcky :) . Ty je nosit nebudeš :lol2:, když už jsi měl tolik zajímavějších.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele Viktore mas pravdu, je to kvarcova konfekce, ale celkem solidni a me kvarcky nesmrdi :thumbsup_anim: Chronograf ma centralni vterinovku a na subdialu minuty a hodiny - nulovani je celkem povedeny a trva nezvykle dlouho, jelikoz pokud se nuluje cas kdy minutova rucka jde do plusu, tak udela takovy pocet otocek aby se vynulovala i hodinova, cili pri kratsim stopovani to objede treba 12x ;) Luneta je pevna (to me celkem sere) a ty krouzky jsou skutecne jen na ozdobu (to taky).. Tak je prumernej jak jen muze byt, na druhou stranu nosi se na nem hodinky celkem dobre - rozmer ma 22-20mm. Takze je nosit budu, jen nevim jak dlouho mi to vydrzi, bohuzel se znam :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadaj docela dobre, pises ze tah je prumernej, co ostatni zpracovani ?

Hele Viktore, zkusim to jednoduse shrnout :) Tah je prumernej - pro me, maloktery tah se mi libi vzhledem zpracovanim a tim jak sedi, tady to neni spatny, ale mohlo by to byt lepsi. Zpracovani ciferniku je super, jen by se mi jeste vic libilo kdyby indexy byly plastictejsi, treba oramovany ala steelfish v kovu, potisk super, cifernik az na indexy je plasticky a pekny. Pouzdro je cele lestene, tam jde maloco zkazit, samozrejme provedeni velmi dobre, jak jsem psal Viktorovi, trosku me stve ta maketa lunety, ktera tam je tedy jen pro paradu, na druhou stranu lunetu na zadnych hodinkach jsem nikdy k nicemu praktickymu nevyuzil, takze by mi to melo byt asi jedno.. Korunka je velka tak akorat, solidne se s ni manipuluje, tlacitka chronografu nejsou sroubovaci nebo tak neco ale standardni - ovladaji se dobre. Jeste k tahu, velmi se mi libi vyreseni spony, je bytelna a je pekny jak to kruhove logo je na jedne casti a pekne zapada do te druhe.

 

Proste pohoda, vyslechteny kvarcky se vzdycky hodi :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za fér info. Mně kvarcky taky nesmrdí, vždycky si nějaký koupím, pak je nenosím a nakonec je se ztrátou prodám :D. BTW, ty Brajtle vypadají vedle RW jako krásný hodinky, a to nejsem jejich velkej příznivec :D.

To znam, bohuzel nejen u kvarcek :crying_anim02: Kazdopadne Brajtle jsou hlavni hodinky, tohle je jenom volnocasovej kaskader aby ty becka nebyly tak dojebany.. mam je 3 mesice a uz by skoro snesly vymenu lunety :crying_anim02: Myslim, ze je behem tak jednoho roku dobiju tak ze uz je stejne nebude mozny prodat a tak si je necham - jsou to moje prvni hodinky nad 50 koupeny v krame :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...