Přejít na obsah

Tissot - dojmy a názory


mengelis

Doporučené příspěvky

Urcite by byla skvela volba vyrobce, mit na vyber dve barvy dat. vencu. Jinak osobne by mi ta bila vubec nevadila, beru to jako oziveni ciferniku, chapu ze to hodne lidem muze vadit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Má osobní zkušenost s 1,5 roků starými Tissot Powermatic Luxury(mé první :-): nátah 80 hodin skutečně dávají v pohodě pokud jsou nošené alespoň dva dny, přesnost jde lehce do mínusu, ale pouze v sekundách za den. Výtku mám jen proti prasácky udělanému vnějšímu antireflexu. Mám ho poškrábaný, jako bych měl hodinky snad desítky let. Nechápu to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono se sice nahoře píše, že sem to vlákno pojmenoval jenom proto, že jsem debil, ale je pravda, že v tehdejší době tady Tissoty opravdu budily lehké pohrdání a byly přehlíženy, což jsem opravdu nechápal. Doba se naštěstí pro Tissoty změnila, což ovšem neospravedlňuje Orwellovské zásahy do názvů vláken :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobne mi Tissot nevadi, rad se na ne podivam, ale neni to ma krevni skupina, takze si je nekoupim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tissot síce patrí do mainstreamu, ale rozhodne k tomu lepšiemu, možno najlepšiemu, čo sa za tú cenu dá kúpiť v bežných obchodoch. Ak si chce niekto zaobstarať hodinky v relatívne nižšej cenovej kategórii a nechce cestovať kvôli hodinkám desiatky/stovky kilometrov, čo iné by ste mu odporučili? Je to určite lepšia voľba, ako ktorákoľvek z otrasných a absurdne predražených módnych značiek, ktorými to v nákupných centrách prekypuje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se zdá, že vlákno i po přejmenování dál žije. Také si myslím, že tissotky nejsou špatné hodinky. A některé jsou i hezké, třeba Visodate. Tissot se cenou, rozšířením obchodů a myslím i cenou podobá značce Certina. Myslím tedy, že patří do jednoho ranku. Přitom Certina je zde oblíbenější. Zajímavé...

Upraveno uživatelem Jeňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

Ja mám pol roka Couturier T35.407.16.051.00 a musím povedať, že som s nimi veľmi spokojný. Ani po tom čase ma neprestali baviť a čo sa týka dizajnu a kvality vyhotovenia sú do posledného detailu výborné. Je pravda, že Tissot je značka veľmi omieľaná, ale postupne sa to deje už aj s Certinou. Potom čo, tak isto sa bude odsudzovať aj Certina? Fakt je vidieť, že viacerí členovia tu odhovárajú od Tissotu na Certiny alebo Hamilton. Pritom mi kvalitou všetky tri značky prídu podobné . Jediné v čom je rozdiel je dizajn a už len záleží, čo sa komu páči. Mne napr. nepríde Hamilton ako značka s tradíciou, lebo keď si to tak vezmeme, tak pôvodne bola americká a teraz ju robia swiss. Čiže nemá ani americkú a vlastne ani swiss tradíciu :D Je to vlastne opačný a lepší prípad Festiny :D

Upraveno uživatelem Arathorn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...