Přejít na obsah

ORIS Big Crown 67475674361LS


Doporučené příspěvky

Nebudu psát o mém novém přírůstku, ale spíše o novém přírůstku do rodiny. Je to zhruba měsíc, co se otec vydal do práce a na zmrzlém Stockholmském chodníku hodil tlamu. Když přišel do práce, zjistil, že nemá hodinky, ale řekl si, že je nechal doma. Když dorazil domů, tak tam nebyly jemu docvaklo, že je musel ztratit, když hodil tlamu. No a co myslíte? Když se vrátil, tak tam už nebyly. Takže hned jasnej tip na dárek k váncům. Proto jsem se zde také po delší době objevil a prosil o radu při hledání kýčovitých hodinek. Otecko totiž měl Tissotky, které měly zlaté ručky a masivní zlatou lunetu s tachymetricku stupnicí. I když je to člověk, který má vkus, tak je to přeci jen trochu straka. Při hledání nastal tedy problém - najít chronografy, které by byly částečně zlacené, bo ze zlata - prostě nějaké bicolory, za rozumnou cenu (do cca 35tis.). Další problém byl ve značce - otec měl Tissoty, o kterých si myslel, že jsou kvalitní Swiss hodinky (NO COMMENT PLEASE!). A jeho další povědomí už registruje jen Breitling, Rolex a tomu podbné, což jsou značky daleko za limitem 35tis. Hamiltony, o kterých ví ode mě (mám X-Wind) se mu nelíbí. Tak co teď? Na fóru byly na prodej a možná stále jsou B. Colt, ale s máti jsme dospěli k závěru, že na nich není zlato, tak by je neocenil, takže se hledalo dál. Orisy mají pár pěkných modelů, ale všechny kolem 40tis a kdyby se objednaly přes net nedorazily by do vánoc, tak se hledalo u Maurice Lacroix, Louis Erard, Epos atd... Už to vypadalo, že se vhodné nenajdou, když mi máti volá z Plzně, že tam mají ty Orisy, co jsem jí ukazoval na netu a že jsou jen něco přes 30tis. Hmmm, zeptal jsem se na model, abych ověřil, jestli jsou to ty, co se nám líbily, ale zavrhli jsme je kvůli vysoké ceně a.... a ano, byly to ony a místo 40tis, prý za 30 něco. Nu a před 15ti min přijela máti a na stůl položila pouzdro s logem ORIS. A uvnitř se nachází krásné ORISy Big Crown 67475674361LS.

 

http://www.thetimezone.com/Oris/67475674361LS.html

 

Teď už je tu tma, tak je nafotím zítra, prozatím vám musí stačit link z thetimezone.

No a nyní už jen doufáme, že jsme se strefili a že se otci budou líbit. I když jsou to bicolory, tak nepůsobí moc kýčovitě. Jsou decentní a mají kupodivu červenej rotor :thumbsup_anim:

Více info zítra.

Upraveno uživatelem N4M
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mne sa teda pacia,a mozno v takom vyssom veku mi ani bicolor prekazat nebude. Dizaj maju na jednicku a su to krasne oblekovky teda. Od ORISu ku kvadru by som este radsej mozno Artelier,ale aj toto je dobra volba. Tiez sa prihovaram za foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...