Přejít na obsah

digiPrimky


Doporučené příspěvky

Tak jsem si udělal radost a oživil si staré digitálky...nebo oživil....je to skládačka,pouzdro(NOS) mám od Accutrona,modul je z ruských Elektronik(stejně se tam ten samej dával).....a nový řemen( Velcro-strap).....

 

Na ruce jsou absolutně skvělé(i když jsou menší)......

 

(foto opět z mobilu :( )

 

post-1110-1229418065.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cece ja ti nevim jestli je koser dat na cesky Primky s ceskejma napisama tohle. Strap je p poho, ale ty napisy bud odparej nebo porid jednobarevnej bez napisu. Takhle ty hodinky naplno nereknou svetu co by meli. Tot muj pocit. Doufam ze casem sezenes jeste puvodni modul!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten modul...mno...já mám takovej pocit,že to je von......akorát je vytažený z Elektronik.....nemyslím si,že v Minsku vyráběli speciálně modul,jen posílali tadyten....

 

add strap......strap je absolutně skvělej,ty nápisy mi taky vaděj,ale lepší jsem nesehnal...takže...provizorka. Chtěl bych úplně v tom samém odstínu,jako jsou hodinky....kůži,která tam asi patří,rád nemám a ocel na ně nechci......tohle se mi líbí nejvíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju, jsem rad ze to s tim Ruskem dobre dopadlo! Strap na nich vypada fakt dobre - kdyz si ho clovek predstavi bez tech napisu. Taky si nejaky poridim na moje digi Primky. Modul je to identicky s modulem z CZ Primek, to mam overeno!

 

 

Já bez nápisu nesehnal......a chtěl jsem si je vzít na ruku,tak jsem vzal tohle,za pár korun a paráda. Nechci na ně už nic jiného.....jen sehnat stejný odstín a bez nápisů.....nemáte někdo tip?????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...