Přejít na obsah

Panerai PAM210


Doporučené příspěvky

Zatim jen rychla fotka, jsem z nich tak nadseny, ze se musim jit projit na vzduch :D. Dalsi dodam behem vecera. Asi jsem se zamiloval! :)

Velke diky patri uz ted Kulixovi za neskonalou trpelivost a vstricne jednani :thumbsup_anim:

 

post-1557-1231340399.jpg

 

---- UPDATE

 

A ted slibovany update fotek, a adrenalinova story s postou... Hodinky jsem ziskal od Kulixe (dekuji!), ktery mi je vcera poslal balikem do Prahy. Rano jsem svistel do prace, abych tu byl pred osmou, kdyby se Ceska posta pochlapila. Jenze kdyz se do tri nic nedelo, poprosil jsem Kulixe o podaci cislo. Naslednym trackingem jsem zjistil, ze se posta udajne neuspesne pokousela mi balik dorucit (cely den jsem v praci a cekam). Inu, klasika. Vytiskl jsem papir a padil nekoho zadupat do zeme na postu.

 

Na prepazce sedel celkem prijemny pan, ktery dohledal balik a pak rekl: "No jo, vite, ono to dorazilo poskozene, proto se to nedorucovalo a slo to rovnou k nam." Co vam budu povidat, krve by se ve mne nedorezal. Odkudsi zezadu se vynorila slecna s balikem a na prvni pohled bylo jasne, ze jim na to budto neco upadlo, anebo to nekde upustili. Do krabice zkratka byla prorazena prohluben/dira, asi jako od tenisaku. Tresoucima rukama jsem krabici pred slecnou rozbalil, abych k neskutecne uleve zjistil, ze rana minula peclive zabaleny obsah a je tudiz vsechno v poradku. Ten pocit se dal prirovnat snad jedine k tomu, kdyz vam prvni pritelkyne v 16ti rekne, ze dobry, ze neni tehotna :D.

 

No a pak uz to byly jen same radosti. Na otevirani krabice jsem se tesil a na hodinky jeste vic. Nemusim rikat, ze moje nadseni nezna mezi a nemuzu se na jejich jednoduchy design a vzhled vynadivat. Zkratka nadhera :).

 

A nyni omluvte prach a jemne necistoty na fotkach, casem si s tim jeste vyhraju :).

 

pam01.jpg

 

pam02.jpg

 

pam03.jpg

 

pam04.jpg

 

pam05.jpg

 

pam06.jpg

Upraveno uživatelem DaDriva
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty OP jsou myslím něčím zvláštní. Všechny skoro stejné a přece s duší. Myslím, že asi člověk dlouho nechápe, co na nich jejich fanoušci vidí, ale pak zřejmě jakoby prozře, uvidí světlo na konci tunelu s nápisem OP a je unešený :angel: .

 

Zatím jsem se do tohoto stádia nedostal, ale nejsem už tak kritický jako dříve, takže je můžu DaDriva (je to nesklonné?) upřímně pochválit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...