Přejít na obsah

Classic Alarm Big Date Pro


Doporučené příspěvky

Tak dnes dorazily - moje první hodinky od doby, kdy jsem odložil památeční primky (táta je dostal k osmnáctinám a pak já po složení přijímaček na gympl), od té doby jsem si vystačil jen s mobilem a nebo sluníčkem :-) Zároveň to byl můj premiérový nákup na e-bay a první platba přes paypal. No a aby toho nebylo málo, je to dnes poprvé, co jsem udělal najednou dvě zkoušky (to je o to cennější, že je to v rámci kombinovaného studia, za celých 5let řádného jsem se k tomu neodhodlal). Takže první ze tří plánovaných jsou doma. A jedním slovem-nadšení, je tak velké, že mě přítelkyně nazvala malým klukem, který dostal svoje první autíčko. Vyhrožuje, že mi je někde zamče a bude půjčovat jen do práce :-) Původně jsem je chtěl kupovat od člena fóra, ale kurz libry udělal svoje. No není ještě všem dnům konec. Pokusil jsem se je nafotit, ale nikdy jsem hodinky nefotil, tak omluvte výsledek. Pokud to je hodně špatné, napište a já se pokusím polepšit. Tímto děkuji všem, kteří mi byli nápomocni při zakládání účtu na ebay a paypal.

Další v hledáčku je něco od STOWY, ale nová sedačka, kuchyňský robot a spousta dalších věcí, u kterých nevím k čemu slouží a co proboha dělají v koupelně, mi plnění poněkud narušují.

A k hodinkám-ta černá nemá chybu, velikost je naprosto optimální, jen pásek je delší, ale předpokládám, že nebude problém ho upravit (pro šikovného hodináře). Všechno co má krásně svítí, dokonce i malá vteřinovka je bez problémů vidět na vzdálenost natažené ruky.

Tať zatím vše-jdu se kochat, kdyby něco někoh zajímalo, ptejte se, pokud budu vědět, odpovím.

post-4982-1231523679.jpg

post-4982-1231523706.jpg

post-4982-1231523726.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

luneta je pevná zvuk zatím nevím-to vyzkoumám zítra, teď se mi to nechce studovat. Nové byli a ještě pořád trošku jsou :-) a s dopravou to bylo 278 liber

 

 

No.. oroti Chronoshopu podstatná úspora..

Opravdu se mi líbí a jako jedny do stáje (konkubínu) bych v PVD úpravě pořídil. To by ale Kubson musel nabídnout zajímavou cenu, jinak se jde na ebay.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...