Přejít na obsah

Timex Humvee


Gilius

Doporučené příspěvky

Když jsem tyhle hodinky uviděl,hned jsem věděl,že je prostě MUSÍM mít......a jak jsem si usmyslel,tak se stalo.

 

 

 

Je to taková "nevzhledná" kostka,která je tak hnusná,až je krásná........:) Dizajn je až futuristický...jako kdyby vypadly z nějakého SF filmu.

 

Funkčně jsou to celkem obyčejné hodinky......stopky,timer,čas ve formátu 12/24,Chime,2x časové pásmo,budíky,indiglo+noční režim+charakteristický,velmi čitelný, zelený displej......

 

O tom to však není....je to o tom,že tyhle hodinky již na první pohled budí dojem,že vydrží......ať je vezmete kamkoliv,budou se chechtat a říkat:"přidej,chlapče,tohle je málo".......

 

Pořád je testuju....

 

-nechal jsem je,po vzoru testu G-shocků,přejet autem(nejdříve jsem si na ně stoupnul a čekal,co bude?)........potom Suzuki Samurai.......nemám to sice natočené,ale test hodlám zopakovat a natočit,odkaz na video sem potom dám(musím to mít čím natočit).....na hodinkách není ani škrábanec.....

Přiznám se,že jsem se trošku(trošku víc) bál,že nepřežijou.....-fakt by mne to sralo-.....těžce překvapily......přežily bez úhony!

 

- Nechal jsem je přes noc na mraze- žiju na Vysočině,bylo -21 stupňů.....ráno jsem je vzal a nic.....netvářily se,že by jim to nějak vadilo.

 

-V nestřežené chvilce jsem je přihodil do pračky,když přítelkyně prala.......

 

-nechal je celý den nosit synka,který má tendence prozkoumat a rozebrat všechno,co se mu líbí(a hodinky se mu líbí :) ).....

 

......v testování hodlám pokračovat......napadají mne různé bejkárny........

 

 

 

Jediné,co vypadá,že nebude tak odolné,jako hodinky,je Velcro strap.......ten rozhodně z kategorie nezničitelných není.....ale s tím se,tak trochu,počítá......:)

 

 

Pokud někdo hledá odolné digitálky a nelíbí se mu G-čka,rozhodně by mohl zkusit tento kousek.....pokud jej teda sežene.....Timex je přestal vyrábět.Nicméně se dají sehnat......i nové!!!!!

 

 

Foto -

 

post-1110-1231795152.jpg

 

 

EDIT - pár fotek po zmíněných testech.....

 

post-1110-1231832901.jpg

 

post-1110-1231832914.jpg

 

post-1110-1231832927.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dnes jsem to asi trochu přehnal....přítelkyně vařila vejce a tak jsem je ponořil do té vařící vody.....byly tam 10 vteřin(počítal jsem si:) )............radši jsem na ně moc nesahal a rychle je zchladil......sklíčko (uvědomil jsem si-až potom-že to je plast) přežilo(pěkně se zarosilo)......tohle už neudělám!!!!!!

 

Ne-nechci je odrovnat,jen se snažím zjistit,co vydrží....zatím gut.....!!!!!!

 

 

jsou fakt DRSNÝ :flex:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...přítelkyně vařila vejce a tak jsem je ponořil do té vařící vody...jsou fakt DRSNÝ :flex:

 

Ja myslim ze drsnej jsi ty :thumbsup_anim:

Nechces to filmovat nebo fotit? To se hned tak nevidi, ja bych odvahu nenasel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja myslim ze drsnej jsi ty :thumbsup_anim:

Nechces to filmovat nebo fotit? To se hned tak nevidi, ja bych odvahu nenasel...

 

 

chceme si s babou nadělit k výročí nějakej lepší foťák(aby konečně uměl makro).....potom ty testy zopakuju....snad nevyměknu.....to auto určitě...... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:thumbsup_anim: Lekrační přístup k testování hodinek :) Vypadá to, že spíš zkoušíš, co už nevydrží ;o)

 

 

proč bych to dělal??? Mně se Humvee dost líbí,rozhodně je nechci zničit.Prezentují je jako srovnatelé s G-Shocky(nekecaj ;) )....tak jsem zkusil to,čím G-čka projdou......narovinu,nerad bych o ně přišel,nosím je teď neustále:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Musím říct, že tent test s vařící vodou mě fakt dostal... :lol2: teď aspoň budoucí majitelé mohou být v klidu, že když se opaří, tak hodinky budou až na 2. místě, na co budou moct myslet... jinak pěkné čtení, bavil jsem se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... ja bych tenhle test nepodcenoval... jeden muj kamarad nenosi hodinky od te doby, kdy jedny neobstaly ve vrele polevce... ;)

 

Ten test je super, o tom žádná, ale zase na ruku na srdce, jestli má tohle jako hlavní parametr pro výběr, tak ti nevím :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlásím první malej škrábanec na Timexech.....včera v noci,při jedné pracovní záležitosti,při strkanici v jednom baru....více ovíněný magor se mi chtěl zahryznout do ruky a pod řezákem mu zůstaly moje hodinky.....výsledkem je zlomený zub(jeho) a takovej malej vryp na hodinkách......v tom stříbřeném plastu......

 

udělám foto.....(hodinek,ne zubu.....ten nemám.....).....:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty ses fakt magor - nechat si kousat do hodinek :lol2: :lol2:

 

 

magor??? Ještěže tam ty Timexy byly......jinak se mi ten dement zahryzl do ruky....auva......to by asi bolelo a ještě by mi určitě chtěli píchat tetanovku......brrr....

 

Jen si tak říkám.....kdybych náhodou někdy ty Timexy chtěl prodat(jakože nechci :) )....tak na Chronomagu asi ne,co????:lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...