Přejít na obsah

LED čelovky a baterky


Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

tak uteklo pár měsíců a mám to teda fenix kompletní ... místo lampičky jsem koupil difuzor na RC11 a šmytec .... dobrý je, že na nabíjení stačí jeden kabel pro všechno .... tak zas příště :)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 172
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Vybírání čelovky je pěkný bolehlav...

 

Původně jsem chtěl něco jednoduchého na každodenní venčení, jednou za čas lehký běh + nějaké nárazové akce = za pár stovek vyřízeno.

 

No teď jsem ve stavu že určitě "potřebuju"

- červené světlo

- aspoň IPX6

- nejlépe 1x AA

- možnost akumulátoru dobíjecího přes micro USB

 

Aktuálně se nejvíce blíží Fenix HL35 a k tomu zvažuju tenhle set baterer Eneloop s nabíječkou https://www.kronium.cz/panasonic-bq-cc55e-4xaa-eneloop-pro/prod_1585.html

 

Napadá vás nějaká jiná alternativa co bude max v podobné cenové relaci?

 

Dík ;)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

milhauszn - odpovídám trochu s křížkem po funuse, omlouvám se. Přiznám, že netuším, že RCR123 je zakázaný akumulátor. Jak jsem psal, mám na tuhle baterku 3 Fenixy - čelovku HL50, lucernu CL20 a kapesní svítilnu RC09. Všechny používám často, RC09 mám denně v pouzdru na opasku, CL20 letos už tak 8 víkendů + dovolenou, prostě kamkoliv jedeme obytnou dodávkou + když vypnou proud, svítíme s ní v baráku, musím ale podotknout, že v téhle lucerně svítím alternativně s 2x AA a RCR123, tak půl napůl. Jediné, kam jsem ji rok dával a už nedávám, je čelovka HL50. Koupil jsem totiž stejnou čelovku přítelkyni a zjistil jsem, že každá svítí jinak. Od dovozce jsem se dozvěděl, že chyba je v tom, že v jedné čelovce byla baterka CR123A a ve druhé nabíjecí RCR123. A že konkrétně v téhle svítilně nabíjecí verze být nesmí, mohlo by prý dojít k poškození svítilny. Naštěstí u mne k poškození nedošlo, ale dávám už jen CR123A. Takže opravdu intenzivně používám s RCR123 pouze nabíjecí svítilnu RC09, aku se nabíjí přímo ve svítilně přes magnetický konektor. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Sice se to řešilo u nožů, ale myslím, že to Bert promazal, jak byl předvánoční hype na Fenix E03R tak jsem bral 3 a u jedné mi stále svítí zelená led na čudlíku a bílé světlo má jen 2 výkony, takže je to nejspíš na reklamaci, co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...