Přejít na obsah

British Satin Plongeur Military Divers Watch


Doporučené příspěvky

V tomhle vlákně se mi zalíbily hodinky ve stylu vintage Omega Seamaster 300 a jejich quartz homage. Mrknul jsem se tedy na e-bay na prodejce a do oka mi padly jedny s plongeur ručkou, tak jsem si řekl, že za těch pár korun to prubnu a jsou doma. Doteď jsem nosil buď Monstra nebo G-Shocky, ale někdy jsem měl chuť mít na ruce něco lehkého, ale zároveň ručičkového :P

Hodinky byly do týdne doma. První dojem je dobrý. Pouzdro i ciferník s ručkama jsou zpracovány dobře, jediné co je na první pohled vidět, je že luneta nelícuje s indexy ciferníku, ale nejsou to hodinky na dělání parády, takže mi to nevadí.

Prodejce uvádí, že by uvnitř měla být quartz ETA, ale co tam je doopravdy nevím :)

Dal jsem je na silikon i na gumu z Monster a vypadá to dobře.

post-2402-1232404913.jpg

post-2402-1232404925.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak vidím, že tá nepresnosť lícovania lunety nieje problémom len toho môjho kúska... :) Ale máš pravdu, že toto niesú hodinky na parádu ale skôr na ryby... Na druhej strane, kvalita ich prevedenia za takúto cenu je naozaj dobrý kauf. Moje skúsenosti s nimi sú zatiaľ pozitívne. Na tej gume z monstier vyzerajú dobre, ten silikón ma až tak neoslovil. Ja ich momentálne mám na hnedom pseudokrokodílovy a vyzerajú podstane drahšie, ako stáli. :) To však nieje podstané, mne vedia urobiť radosť aj lacné hodinky. Niečo o tom, čo by mohlo byť dnu: http://watchaday.blogspot.com/2008/08/mili...artz-diver.html ;) Netvrdím však, že to tak musí byť. Až dôjde baterka, zistím čo v nich fakt je a dám vedieť. Tak nech Ti dobre slúžia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...