Návštěvník Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 To se může jíst jen u Tour de France. Něco jako kapr o Vánocích :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Aha, já mám dneska k TdF v troubě trhaný hovězí, to asi něco dělám blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Trhaný hovězí se může jíst jen u rovinatých etap, to je snad jasný. Takže dneska v klidu. Jinak můj megalomanský syndrom zase bezpečně zafungoval. Jednou mě doma pochválili, že dělám dobrou marmeládu. Teď toho litují . Tohle je borůvková. Ale včera večer pohoda. Nikdo nebyl doma, pustil jsem si pěkné blues, pil vizoura a uvařil marmošu. Jen mi jedna sklenice prdla a to byl cvrkot. Uklidit ten bordel. Manželka mě metodicky nevedla a světe div se, taky jsem to dokázal. Letos už na marmelády kašlu. Hotová je třešňová, meruňková, rybíz červený i černý, josta, angreštová s rumem pro pány a borůvková. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Nádhera! Zejtra (jako každý pondělí) jedu na letiště do Hradce, bych se skoro vnutil na košt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Pomalu pečený hovězí krk s hlívou, slaninou a citronovým tymiánem. Na konci zjemněno deci smetany. Jako příloha nic, jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Včera večer jsem naložil do piva Olomoucké tvarůzky (z Loštic...). A v sobotu k pivu budou k namazani na chleba s máslem.Nakrájet na drobné kousky, do sklenice trošku napresovat a zalít - ideálně poctivým nefiltrovanym světlým lezakem - cca 1 cm nad vše.Pak nechat ulezet a kontrolovat přetlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Nechat normalne pri pokojove teplote? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Myslím, že se tomu říká Kunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Tak tak. Legenda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Jooo, legendární kjunda. http://nbk-ul.blog.cz/0904/tvaruzkova-kunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Se mně líbí, kam leje to přebytečné pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Přesně to mě taky napadlo Jinak hír komplet story:http://bruxy.regnet.cz/kunda/ Upraveno 17. července 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Kuchařští mistři, díky za osvětu o "Kundě", takto pojmenované jsem doteď neznal. U nás normálně "tfargle v pivu".Ano, pro urychlení procesu cca 3 dny v pokojovce na světle - pivo postupně projde tvarglama a bude z toho konzistence líného medu.(Už jsem je pár krát školil aji na parapetu na slunci.) A přebytečné pivo skončilo ve mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Rad bych si zase tu Kundu po letech precetl, ale nezobrazuje se mi spravne ten stary encoding. Hodte sem prosim nekdo ten text v citelne forme. Dik. Edit: Problem vyresen. Jako bych nic nerekl. Ale pres vikend, jelikoz budu zase v zemich koruny ceske, tak si to zcela jiste udelam. Juch. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Rad bych si zase tu Kundu po letech precetl, ale nezobrazuje se mi spravne ten stary encoding. Hodte sem prosim nekdo ten text v citelne forme. Dik. Edit: Problem vyresen. Jako bych nic nerekl. Ale pres vikend, jelikoz budu zase v zemich koruny ceske, tak si to zcela jiste udelam. Juch.Jestli pak taky vychlastáš přebytečné pivo, tak budeš mít můj trvalej obdiv. Libor_OV už ho má protože takový prase se nevidí. :D Upraveno 17. července 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Nad tim jsem se taky zamyslel, kdyz to napsal, ale to asi nemejknu. Ja na kvasnicaky ja moc nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Grammar nazi ve mně musí zasáhnout! Takový slovní spojení, jakým je "přebytečné pivo" čeština nezná, jedná se o protimluv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 V podobné formě tvargle servírují tady u nás v hospodě. Žena tomu říká kydanec, asi podle gryfu, kterým to paní hostinská přesouvá naběračkou na talíř. Trochu se bojím, že když příště přijdu a zahlásím, že chci kundu s chlebem, tak dostanu mokrým hadrem po hubě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Diky za tip. Mame v sobotu oslavu, grilovacku, tak nachystam kundu. Krome kulinarskejo zazitku se petilety synovec nauci nove slovicko. To bude mit segra radost :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Diky za tip. Mame v sobotu oslavu, grilovacku, tak nachystam kundu. Krome kulinarskejo zazitku se petilety synovec nauci nove slovicko. To bude mit segra radost :-))))Kór když se po tom navíc posere. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se