monika1910 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 KitchenAid je best. Mame "vanilkovej" a asi hobby, pac tam nemame tu paku Hobby to asi nebude, je iba mensi s vyklapacim ramenom. Ten moj tam ma tu paku na zodvihnutie misy. Kedze som ho chcela hlavne na vacsie mnozstvo hutnejsieho cesta, tak som volila ten vacsi/vykonnejsi, ale ten mensi je zasa vacsi fesak ;-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 LAPIN ? LA MOUTARDE ET AUX CAROTTESKralik na vine, karotce, horcici a petrzeliTop kralik co sem kdy jedl, bez pr.ele;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 K tomu kaše z fialovejch a normal brambor, proto ta jakoby seda barva;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 (upraveno) Králik hodně pěkně! U nás se dneska low-carb opět moc nepovedlo. Ačkoliv jak co - když odmyslim krokety (co byly jen pro drahou), tak zbytek v rámci main dish gut. Čína s vepřovou panou, zázvorem a koriandrem. Čololádovej koláč s mandlema je vhajzlu, jasně. Ikdyž... cukr jen v sušenkách na korpus (kerej se mi stejně přilepil na formu) a na ozdobu. Nic. To nevokecam Upraveno 19. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Hobby to asi nebude, je iba mensi s vyklapacim ramenom.... Jj, je to ten vpravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Já dnesk poprvé "válel" sushi. Celá tahle paráda je ze "sushi kitu" z Lidlu (krom avokáda a toho uzenýho lososa na plátky...)Docela mě to bavilo. Přítelkyně si pošmákla. Já se na to jen koukal - s tou řasou mi to vůbec nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Hola, jdu s dotazem.Po shlédnutí tohoto videa jsem začal shánět tyto pytle https://amzn.to/2FLDgQM na staření masa(igelit pustí vodu ven, ale nepustí nic dovnitř).Bohužel nemůžu nic najít a už nevím, jak jinak zadat dotaz do vyhledávače. Z amazonu mi to do čr nepošlou a z origo shopu je pošta 35 USD. Nevíte jestli se dá něco podobnýho sehnat v čechách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Německý Amazon, vyber si co z těch produktů potřebuješ. https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=UMAi+Dry&rh=i%3Aaps%2Ck%3AUMAi+Dry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Hergot, já jsem hloupý Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Včera jsem tady zahlídnul sushi tak se opičím, po včerejším popíjení nemám buňky na nic složitého na vaření. a na hodinkovou fotku jsem samozřejmě taky nezapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Sushi level: master splinter Krása. Jedno z mých nejob jídel. A kupodivu jsem domácí ještě nezkoušel. Musim napravit. Pane mistr, nějaké tipy & triky? Já dneska další experiment - kebab pizza. Neboli tortilla místo těsta, rajčatový základ, chedar & gouda najemno, kebab (krůtí) maso, cibule, jalapeňo (volitelně), ementál nahrubo. Do trouby pod gril, 200st. na 10min. Nakonec zakápnout jogurtovým dresinkem a posypat jarní cibulkou. Baaaašta jaxviňa! PS: maso i cibule opečené na pánvy zvlášť Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Ta pizza vypadá fakt nádherně! Neměl bys v kapse, prosím, osvědčený recept na utopence? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Ta pizza vypadá fakt nádherně! Neměl bys v kapse, prosím, osvědčený recept na utopence? :-)Utopence dělá luxusní roura74, tuším recepis tu dával. Inu, na sedlo se nezapomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Jaaaj, legendární půlnoční rourovo utopenci! Skvěle Hoď pls obnovený recept, zítra si taky flašu naložim. PS: konečně si zpět, byla to doba Já jsem tu pořád. Ale spíš tu jen čtu. Nějak nestíhám. ;-) Recept na utopence https://recepty.vareni.cz/rychli-pikantni-utopenci/'> https://recepty.vareni.cz/rychli-pikantni-utopenci/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Fajne, díky pane!A koukej taky občas krom čtení něco postnout Jinak jak už padlo, na utopence je tu kofr roura. Já můžu hodit do placu hermoše - taky bašta. Doporučuju kombinovat klasickej hermelín s hermadurem. Boží. //edit: To druhý je GIF, ale nvm proč nefachá... Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 A vůbec není špatnej na nakládání Olmín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Tak trochu jinej ceasar - krevety, avokádo, chilli. Fajnová kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Tak trochu jinej ceasar - krevety, avokádo, chilli. Fajnová kombinace.No to ti z toho cézara moc nezůstalo... V podstatě to s cezarem už nemá vůbec nic společného. To se to klidně mohlo jmenovat trochu jinej guláš :-) Ale kombinace jinak fajnová... Dal bych si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Touché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Pánové, jaké kupujete krevety? Mražené či čerstvé (Makro)? Je mi jasné, že spousta "čerstvých" v supermarketech je v podstatě defrost. Jde mi hlavně o případný rozdíl v chuti no a hlavně abych se z mražených nepo*ral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se