kmonda Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 ragu, ptak v remosce, sestava tortill... slusny kusy! nekdo doma jedete ramen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 By me zajimalo, kdy, kde a kdo s tim zelim a okurkou ke smazaku prisel jako prvni Doufám že místní věřící neurazím, ale na takovou výzvu prostě musím zveřejnit úryvekz kuchařské bible, je to Genensis, kapitola první: Na počátku Bůh stvořil smažák a talíř.Talíř pak byl pustý a prázdný,nad sporákem byla tmaa nad umývárkou sevznášel Boží Duch. Bůh řekl: ?Ať je tatarka!? ? a byla tatarka.Bůh viděl, že tatarka je dobrá,a Bůh oddělil brambory od slupky.Bůh nazval brambory ?hranolky?a slupky nazval ?kuchyňský odpad?.Byl večer a bylo ráno,den první. Bůh řekl: ?Ať je uprostřed talíře obloha, abyoddělovala smažák od hranolek!?Bůh učinil oblohu a oddělil smažák s hranolkyod oblohy ? a stalo se.Bůh nazval oblohu ?obloha?a byl večer a bylo ráno,den druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 To je skoro haiku. Made my day!! Ramen jsem zatim nezkoušel, ale tadléfotka mě utvrzuje v tom, že bych kua měl!Pho Bo mam za jednu z nej polívek, asi hned po Tom Kha Gai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Losos s bylinkovou krustou, chřest a holandská omáčka s pažitkou. Asi nejoblíbenější jídlo drahé polovičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 To vypadá povedeně. Btw dělal jsi gravlax? Já už drahnou dobu k tomu přemlouvám ženu (která u nás vládne plotnou) a ona se k tomu furt nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Mam ho na seznamu, ale zatim jsem se k němu za poslední leta nedostal. Zkoušel jsem to prvně cca 5 let zpátky, kdy jsem začal koketovat s vařením. Ale od té doby ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Jj, to to měl jen asi 2x v životě, ale považuju to velkou dobrotu. Tak snad se k tomu propracuju/propracujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 To vypadá povedeně. Btw dělal jsi gravlax? Já už drahnou dobu k tomu přemlouvám ženu (která u nás vládne plotnou) a ona se k tomu furt nemá.Přitom není nic jednoduššího. Mě by zajímalo, jestli to de udělat i s jinou rybou... Asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 No, kámoš to dělal z toho lososovitýho psruha a nebylo to zlý, ale to je samozřejmě poměrně podobná ryba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 nejde.Proč by to nešlo? Kdyby se vzalo třeba filátko z tresky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 podle me to bude hnusny. zasyrova se moc ryb jist neda.. losos, tunak a dalsi me nenapadaj. teda krome ruznych fugu a pod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 lax nebo kdyz neni udirna gravlax v baglu a solidni vrsva je fajn! nebo to nekomplikovat a pripadne hodit na ctvrt hodky platky lososa do marinady, pak naskladat na ryzi zakapnutou marinadou a je... jeste to tedy chce dobrou cibulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Nejni každej den posvícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Proč né,pokud to nejni moc často . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Spíchnul jsem ten fruit crumble až dneska odpo a byl vynikající, do drobenky jsem dal nasekané mandle a supr. Udělal jsem taky druhou várku té rebarborové, tentokrát vanilka + přiostřená zázvorem. Zahušťovadlo na radu místního zeleninožrouta jsem dal agar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Jó a nemohu nevyužít příležitost - kdo by věděl oficiální terminus technicus pro tu jednoporcovou zapékací misku na foto výše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 kokotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miguel 25 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Že by k0k0tka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se