Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

@Radek124: to co popisujes neni nastesti muj svet. Mam zenskou co varit opravdova jidla nejen umi (jednou tydne k nedelnimu obedu), ale hlavne nam je denne poctive vari. Kdyz dojde na "exotiku", tak pizza je doma delana, hambac doma delanej z dobreho hoveziho atd.

Ale obecne daj deti v drtive vetsine (maj to tak proste jeste s travenim a chutema nastaveny) prednost mudlim s makem, testovine s nejakou smetanovou omackou atd, nebo treba obycejnym opecenym bramboram s maslem a mlekem. Maso a hlavne to cerveny deti moc nebere. S prumyslove zkurvenejma potravinama to nema nic spolecnyho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Grande sukcés. Na gril už jedině takle.

 

Přidal jsem k tomu ještě bbq (kečup, protlak, med, JD smokey sweet, čerstvý zázvor) vykoštěná stehna a hlívu s římským kmínem.

 

Příloha pak červený salát (cherry, kapie) s bazalkou a zelený (little gem, rukola) s vinným octem. Dresink je řecký jogurt, mayo a sušený česnek.

 

Kdyby to někoho zajímalo, tak teploty/časy takle:

- vepřový steak = 60st. / 6h

- kuřecí steak = 60st. / 3h

- hlíva = 60st. / 90min.

 

21eee5ec06ba6617a1dc887e03c17899.jpg

 

2c6ebd5e2955f7e2a01b5c65ab1da6b2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkně pánové!

 

U nás na večeři taky ryba ? losos na tymiánu a limetách, s chřestem a holandskou. Ani sem to nefotil, už je tu ode mně několikrát.

 

Tak aspoň dnešní oběd pro drahou. Masové kuličky se sýrem a tymiánem, omáčka s pórkem a jarní cibulkou, br.noky.

 

b054aacc4aa0f1b6a9291b7cd7a9f69f.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...