warann Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Dnes parádní pastrami v podniku proslaveném (kromě pastrami a dalších sendvicu) známou filmovou scénou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Dnes parádní pastrami v podniku proslaveném (kromě pastrami a dalších sendvicu) známou filmovou scénou.Takže Katz Deli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Takže přesně tak, u Katze. Skvelej podnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Potvrzuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Takže přesně tak, u Katze. Skvelej podnik.No jistě, také to byl jeden z mých prvních cílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 To chápu. Doceka mě mrti že jsme to dali jen jednou. Zkusil bych treba Reubena. A co mi hlava nebere - neboť miluji vokrky - že ty skvělý kvaseny vokurky co dávají k sendvici většona lidi nejí. To mi trhá srcde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Dneska jsme doma, tak jsem uplácal polévku (vývar z hovězího krku) a játra na cibulce s trochou papriky a rajského protlaku. Servírování jako vždy, ale játýrka jsou měkkoučká a mlaskala si žena i synek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 (upraveno) Díky! Na večeři jsem dostal befelem od rodinné rady jednu nejvíc klasiku všech rychlojídel ? šunkofleky. Já si to dal befelem sám. A povedly se i přes mírný kuchařský přešlap. Cibulku jsem dělal na iberijskem špeku, ale chtěl jsem tam přece jen cvrknout trochu oleje. Omylem jsem sáhl po octu a lžící tam fouknul. Vylétla ze mě jedna procítěná k..va, ale potrápil jsem to trochu déle na pánvi, odpařil to, dal více muškátového oříšku, smetany a nebylo to nakonec vůbec cítit. Uf. Malý zlepšovák od vedoucí praktického výcviku na místní hotelovce: vajíčka rozšlehat se smetanou, pepřem a muškátovým ořechem a nalít na tu horkou pánev po cibuli a mase, kteréžto jsou už smíchané s nudlemi, a nechat chvíli na sporáku a lehce, za stálého míchání předsrazit na takové chuchvalce v kapalině. Neproteče to pak všechno nudlemi na dno zapékací mísy a drží se to v objemu. Upraveno 25. dubna 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Neni nad super vláčný šunkafleky poctivý s dobrou šunkou, miluju tohle jídlo! Pecka a ty fígle určitě vyzkoušîme, teda krom toho octa;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 A ještě něco sem prsknu. Na mase není nic zajímavýho, pečená krkovice na kmíně, ale ten špenát... Byli jsme s paní na zahradě a já se tu chystal do boje s přebujelou vegetací. Koukám, že tam roste dost kopřiv, tak jsem dostal nápad a říkám: "Co kdybysme z těch kopřiv udělali špenát k tomu masu?" - "Ale jo, když chceš... Si je nasbírej a udělej špenát."No, tak jo. Udělal jsem kopřivový špenát a oba jsme s ženou nadšení. Akorát synek se k tomu odmítá přiblížit, protože přede dvěma týdny sebou na návštěvě při hraní se strejdovým psem do pěkně rostlých kopřiv švihl a doteď si to pamatuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Večerní asijská inspirace: smažená/pečená/dušená kačení prsiska na čínské zelenině a žampionech, černá rýže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Pánové, jste fakt šikovní! Hledím na ty fotky a kroutím hlavou nad tou krásou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Dnes žampionovo-chřestové rizoto a vepřová panenka ve slaninovém kabátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Hezkypěkně, Rici! U nás pečené kuře na kořenové zelenině s jablky a játry, ořechová nádivka. Sladká tečka pak takle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Ciwe,Maxeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Hezkypěkně, Rici!U nás pečené kuře na kořenové zelenině s jablky a játry, ořechová nádivka. Sladká tečka pak takle Vypadá to skvostně všechno;-))) mohl bych Tě Radku poporosit o recepis na to kuře, to bych fakt rád vyzkoušel, zní to libově! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 (upraveno) Sichr. Je to celkem brnkačka. Dělam stehna nebo čtvrtky, protože prsa nikdo nechce a skelet je k hownu. Ale bude to fungovat i s celym kuřetem. Anyway... Maso pořádně osolim a necham přes noc v lednici. Druhý den osušim, necham vodfrknout na pokojovce a pak zprudka zatáhnu na lžice sádla v hrnci, kde se potom bude všecko péct. Jak je maso zataženo na barvu, jde ven a místo toho do hrnce cibule na jemno (dával jsem červenou). Chvíli smažit na střední forsáž. Potom na malé kostičky nakrájená kořenovka ? mrkev a petržel, spolu s jablkem. Vše smažit 5-10min. Vmíchat 3-4 lžíce protlaku a zas chvilku smažit ; a hlídat!!, aby se protlak nepřismahnul. Jak to má barvu skoro jako základ na guláš, zalít 3/4 litrem kuřecího vývaru, vrátit maso, přidat 200g kuřecích (jen osolených) jater, přiklopit a tradá do trouby předehřáté na 140st. ? 2 hodiny. Po 2h odklopit a zvýšit forsáž na 200st. Maso-kuře dopéct na barvu a (vopatrně, bude se rozpadat) vyndat z hrnce/pekáče. Ještě 10-15min péct jen směs jater se zeleninou. Jak bude konzistence lehce hutnější omáčky, nalít cca deci smetany (33, lépe 40%) a zas chvilku provařit. Vyndat z trouby, dochutit a možno ještě volitelně doladit kouskem másla (u mě nebylo třeba). Další volitelné je nakonec játra vyndat, směs projet tyčákem a vytvořit hutnou zeleninovou omáčku. Funguje to taky dobře, ale já to tentokrát chtěl trochu rustikálnější. Voala... Upraveno 28. dubna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Pecka, bomba, tisíceré díky, v týdnu do toho určitě skočím ;-) tohle je přesně věc kterou jsem ke kuřeti vždycky chtěl zkusit, ale bál se že to nedopadne dobře ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Pěkný to máte kluci, zaujalo mě ti rizoto, mám tam zbytek jehněčí kotlety tak si ho k tomu zítra udělám, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Avokádo-bejknčís s nakládanou červenou cibulí a francouzkým dresinkem. Maso vyzrálý angus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se