Hasňa Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Nejsi. Taky to tak mám. Ikdyž na nákypu mám raději ty lahodné ?vlhké? vnitřky. Ve školní družině byly okraje vs. středy předmětem čilé směny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Kdyz manzelka udela tem nasim raubirum livance nebo palacinky, tak si rad dam, pokud teda zbyde Ale, ze bych si u zeny "objednal", at udela neco sladkyho k jidlu, tak to ani nahodou.Jina kategorie je peceni. Kolace, buchty, babovky, cukrovi atd., to ja tuze rad Upraveno 13. června 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Kdyz manzelka udela tem nasim raubirum livance nebo palacinky, tak si rad dam, pokud teda zbyde Ale, ze bych si u zeny "objednal", at udela neco sladkyho k jidlu, tak to ani nahodou.Jina kategorie je peceni. Kolace, buchty, babovky, cukrovi atd., to ja tuze rad To bych si třeba občas taky dal, ale nějak není šance. Děti to nejen nežádají, ale v podstatě ani nejedí. Nejlepší je ten nejmenší. Když se někdy mezi dětma nabízí palačinky s nutelou, tak většinou vypuká obecný nadšení. Vyjma tedy mladýho, kterej se tváří, že by nejspíš hodil šavli, kdyby to musel sníst. No každej máme něco. Já zas vůbec nechápu oblibu melounů. Žena se tím láduje celou sezonu a já to nevezmu do pusy. Nějak jsem nikdy nepobral co na tom kdo vidí. Upraveno 13. června 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) ja miluju zemlbabu a germknödel.. bohuzel ten v cechach moc nefrci... Upraveno 13. června 2019 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Jo, s melounem to mám stejně, je to hnus - taková sladká varianta okurky (ty taky nežeru). Meloun jsem vzal na milost jen jednou na koleji, když ho nějaký dobrý muž napustil vodkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 ja miluju zemlbabu a germknödel.. bohuzel ten v cechach moc nefrci...Hm hm, žena šéfuje nějakýmu společnýmu stravování a zrovna dneska posílala foto jako že nemám machrovat (občas provokuju nějakou gastro fotkou z mé práce), že se její kuchaři taky snaží, tak mrkej dolů, tohle nemůže být náhoda takže platíš pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 sakra .. ted sem na ten knedlik dostal takovou chut, ze ho snad zkusim uvarit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Hledal jsem v mobilu fotku "obřího borůvkového knedlíku s tvarohem z Rabštejna (Jeseníky)", ale jedinou co jsem našel sem raději dávat nebudu: půl knedlu po nájezdu čtyř mlsounů není nic estetického.... ale teeeen byl. Upraveno 13. června 2019 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Jo, s melounem to mám stejně, je to hnus - taková sladká varianta okurky (ty taky nežeru). Meloun jsem vzal na milost jen jednou na koleji, když ho nějaký dobrý muž napustil vodkou.Tak vokurka má výhodu, že se dá naložit, zkvasit atd. a pak už je to regulerní a oblíbená součást mé stravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Já bych se ze sladkýho umlátil po rakouskejch bramborovejch šiškách s mákem a máslem a švestkovým rozvarem (v jednom hostinci k tomu dávají aji domácí jablečnou zmrzlinu, to už je porno level 100000000). Kua podělaná dieta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Že Vám není hanba chlapi, celou stránku zasvinit eklhaft závodkou Jedinej kdo včera řádně držel výživovou linii byl kolega Krutor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Co je na šiškách s mákem rakouského? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Já bych se ze sladkýho umlátil po rakouskejch bramborovejch šiškách s mákem a máslem a švestkovým rozvarem (v jednom hostinci k tomu dávají aji domácí jablečnou zmrzlinu, to už je porno level 100000000). Kua podělaná dieta...Wesual-Click-1277-900x600.jpg Na mý poměry strašně málo máku, jinak paradní jídlo, ja ze sladkýho moc nemusel rejžovej nákyp, ale to bylo spíš školním sprasením toho jídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Co je na šiškách s mákem rakouského?No řekl bych, že je to tady asi nejrozšířenější dezert po štrůdlu, skoro v každý hospodě to mají, speciálně ve Waldviertlu, kde mají snad všechno s mákem. Jinak mi ty samý dělala babička, to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 No řekl bych, že je to tady asi nejrozšířenější dezert po štrůdlu, skoro v každý hospodě to mají, speciálně ve Waldviertlu, kde mají snad všechno s mákem. Jinak mi ty samý dělala babička, to je jasný No právě. Já to jedl, když jsem ani netušil, že nějaké Rakousko existuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ty šišky mají s Rakouskem společného asi tak jako ptáček se Španělskem a brambory s Francií.Ale vypadají hezky, o to nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Pro někoho, kdo nejí pečivo a obecně se snaží snižovat sacharidy, večeře na Bulovce nejsou žádný terno Upraveno 15. června 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tuhle restauraci neznám, snad to není nadlouho ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Na Michelina to neni, ale darovanému koni... Ono to ani nejni moje, anóbrž drahá už třetí den leží s dcerou na pediatrii. Snad zítra je pustí. Fajn strávené moje narozeniny včera a dcery dnes. Co už, hlavně že už je jí líp. Upraveno 15. června 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 To chápu, držím palce.Tyhle podniky jsou naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se