Maxel Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Dnešní oběd eintrouba/zweiplech. Kuřecí prsa naložená (přes noc) do řeckého jogurtu s římským kmínem, limetovou šťávou a chilli. Brokolice a květák s mletou paprikou a kořením pěti chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Voala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 (upraveno) Cajk. Já zas tudle po dvou pivech otočil čitatele a jmenovatele, a výsledkem byla zdrcující chyba při výpočtu denní odchylky PAM od koupě ? skutečných 1,2s místo pivních 0,8s. Tomuhle řikam tragedy. Ještě, že Andy si toho všimnul (a LovecK nezapoměl oglosoval) Upraveno 7. července 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Cože, volal mě něgdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Zkusím se přifařit dnešním obědem, můj nápad (dávali to v bedně ) a žena tvořila. Lilek, mozzarella, bazalka a rajčatová omajda. Něco podobného jsem měl v Průhonickém Grossetu s krevetama a tam pecka. Doma taky, jen jako příloha byla panenka od neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Dnes u moře takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 (upraveno) @david . Tohle miluju a ja delam tzv lilkovy lodičky. Vydlabu ty lilky a cukety a ten vnitrek na kousky s drc racatama, parmazanem, mozzarellou, bylinky, cesnek, sul, drc pepr, proste takovy vychuceny ragů a narvu to zpatky do tech vydlabaných lodiček a pak už jen zapéct v troubě nebo na grilu a rozdíl je v tom, že se všecko hezky udrží na jednom míste a nevyteče to nej kolem tyhle jakože věže;/) úspěch zaručenej;-) Upraveno 8. července 2019 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Jj, vydlabaný cukety taky takhle děláme, ale jen bílý sýr. Příště to uděláme také v plné náloži Jo a parmoš nahoru jsem zapomněl, zítra to doženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Dneska keep it simple. Kuře na kořenovce s jablky. 2 hoďky zakryté na 140st. Potom 20-30min odkryté full throttle na 200st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 (upraveno) Operation finale. Zeleninová směs má dvě možnosti ? po pečení nechat v celku ve výpeku, nebo vše rozmixovat. Já tentokrát mixoval. Na doladění stačí cca deci smetany, provařit a sůl to taste. Maso jsem jen zbavil velké kosti. Jako příloha lze prakticky cokoliv, od těstovin a knedlíků, po kuskus, bulgur a samozřejmě rýže. Tu jsem zvolil já. Keep it simple. Upraveno 12. července 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Pastrami ciabatta. Jako prvotina hodně dobrý a určitě jeden z top sendvičů za poslední dobu. Na zítra mam založenou sous vide picanhu.Díky @bells za vakuovačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Oujes tak tohle vypada absolutne topove!!! Budu si uz muset tu sous vide zalezitost taky poridit;-) Ty mas tu lidlovskou vid Radku? Jses spokojenej s tim, naky problemy nebo tak, co by jsi tomu vytknul treba. Asi bych zacal taky s takovym jakoze entry levelem. Myslim ze staci nee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Sice to neni Lidl, ale pořád řekl bych entry level do sous vide. Anova. https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/ Zatim max. spokojenost. Appka user-friendly, mašina šlape jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Aj tak jasne. Ja vim ze tady nekdo o tom psal z toho lidla a myslel sem zes to byl ty;-)Neva. Zkusim teda tu anovu, to vypada slibne(-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Popravdě dneska bych klidně vzal ten Lidl. Mam od nich doma hafec věcí a všecko funguje jak má. Před třemi lety sous vide ješté nenabízeli a tak jsem vzal tohle. Good luck anyway Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Mas recht bude to hned a kdyz se neco vyse.e tak easy vratim. Myslis ze ten hrnec vaku je lepsi nez ta tycka?https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Elektricky-hrnec-Sous-Vide-SVSV-550-B2/p100206758 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Možná to dá stejné výsledky, ale já mám zrovna tenhle hrnec. Naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Max ses omezenej mistem v tom hrnci jediny co bych resil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Asi tak. Roura dá navíc jen tu ?svobodu?. Hrnec může zas mít jiné přednosti, tolik jsem to nezkoumal. Min. to máš all-in-one. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Není umění se jen chlubit, ale přiznat i neúspěchy. Todle je jeden z nich. Stal jsem se obětí vlastní invence. Aneb koho by napadlo poslat na jeden talíř pečený květák s panko-crumblem a piniovými oříšky a pečenou panu se zázvorem a sojovkou?! Mě. Master fail. Bude hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se