Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Krásný to máš. Jak děláš ty chipsy prosimtě, nějakej spešl fígl aby nebyly moc mastný/rozblemcaný?

Díky Ti. Nesmažim- nesnášim. Zaklad je stejnomernej řez, pak je usušit nakrájený v útěrce, pak potřit oliváčem a nesolit!! Na pečpap do trouby na 150 pozvolna a az zacnou jakoze schnout, tak plnej kotel 220 na chvilinku. Sundat, posolit a hned servirovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...