Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Tom Kha @tikzot, resp. tak jí doma řikáme :)

Tentokrát želbohu bez krevet, bo sem jaxi až dneska zjistil, že krom soboty je taky svátek a všade zavřeno. Vostuda... já vim.

 

f909e0be72c10eae8fa54776b6d43484.jpg

Krasa!!! Prichazi ideal cas na tyhle súps;-) i bez krevet je vynikajici, zkus ete priste az nebude maso nebo kreveta pridat cizrnu v nalevu- to je taky pecka a vydatny jak hlavni chod;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dostal jsem k narozeninám pár kousků steakového bujáka Anguse, tak jsem právě k večeři slupnul kousek Tenderloin. Žádný velký obštrukce, nechat chvíli ohřát, pak jen pár kapek oliváče, pepř, sůl a šup na pánev. Tři minuty z jedný strany, tři z druhý, chvíli nechat odpočinout, úžasný, měkkoučký křehoučký medium rare. Kousek dobrého chleba k tomu, nic víc. Nejlepší jsou ty úplně jednoduchý, dobře udělaný věci.

Nevyfotil, sežral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...