Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Taky to tam sypu (podle nálady kostky nebo plátky) lehce orestované na másle a troše zelené pasty - nejen že to má sympatičtější barvu, ale hlavně to pak nepřipomíná takové ty bídné ostatky staré slípky rozvařené v závodkové polívce i s kostma a kůží (...i když ty by tam správný Sandokan kvůli chuti a extra kaloriím nejspíš klidně nechal - včetně všech nožiček a dlouhého ocásku  :P )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebude - shodou okolností se něco podobného (coby detox od páteční husaciny a nedělní kačeny) páchalo i u nás - a díky extra pixle kokosovýho mlíka, čtvrtkilu žampiónů + několikahodinovému odležení to bylo poprvé, co si rodinka u vymetené pánve pochvalovala že je po té "ťamanské polífce" nepálí čumáky  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pažravci! Jste mi vyjedli všechny kachny a husy v okolí! Minulý víkend nebyl prostor, tak jsem chtěl péct tento. Ani prd, všude jen mražené. Tak jsem vzal aspoň nohy...prasečí.

 

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191115/7de826e7081b5b6f127f7271a93b0587.plist

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu jsem zkusil recept od Maxela na trhané vepřové, který sem dával někdy v červenci. Postup jsem víceméně dodržel, jen jsem místo krkovičky použil plec a do nálevu přidal navíc trochu portského.

Jako přílohu jsem zvolil pečené brambory a k tomu trochu zeleniny se smetanou a česnekem. Protože jsem toho udělal přes kilo, druhý den jsme to dali do bulek.

Manželka si to velice chválila, takže vlákno budu sledovat a zase podle vás něco ukuchtím :).

 

post-32698-0-32582800-1573849752_thumb.jpg

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...