JoyStick Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Já to většinou peču přes noc (cca 15h) na 80, takže by to tak odpovídalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jo, vecer dam 90 a rano pak pridavam postupne vic a vic, baj voko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Zase nase oblibena home made pizza - byla dvakrat 4sejrovka, sunkova a salamova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Rib eye aged 35 days. Rib eye aged 45 days. Krůtí s medvědím česnekem. Sous vide über alles. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Tak jednoduchy a pritom tak dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Fajné! Jen při představě každou potvoru na talíři loupat... na takové to obyč. domácí žvýkání beru tuten pytel v Tescu, pokud je za 4 kila, a všicí sou spokojený ? já i krevety. https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001019621840 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Tvl Maxeli, vzdyt to je na tom to nejlepsi, to loupani, upatlany prsty. Ta stava z hlav, co se trochu pusti do masla s cesnekem. Tos me ted dostal. Ses muj vzor, guru, kulinarska modla, a jebnes sem takovou hlasku :D Jinak teda diky za pochvalu Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 U slávek jo, ale todle mě moc nebere. Soráč no Sem si jednou ještě na dědině jihočeské objednal v celkem slušné restice krevety na česneku a dostal talíř těch nejmenší potvor v celku. 3/4 hodiny sem to obíral, nasranej, z toho mikro-žvejkání mě bolel pant huby. Nicmoc. Ale nevzdal sem to. Taky to bylo dost drahý, hedrek. A vod tý doby na česneku a bílém víně jedině s ocáskem, zbytek brnění musí dolu před. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) U slávek jo, ale todle mě moc nebere. Soráč no ...V poho, kazdej ma hubu nastavenou jinak Kdyz jsem tohle jedl prvne cca 13 let zpet, tak jsem mel dva dny pachut v puse. Dnes bych pro to jidlo vrazdil Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 No, a já jsem někde uprostřed...Chápu poetiku neloupaný krevety i upatlanejch prstů... Na druhou stranu, kreveta bez střívka je za mě velký plus... Znalým snad nemusím vysvětlovat proč. Takže za mě, čím jsem starší, tím víc oceňuju loupaný krevety...Slávky jsou za mě 50/50. Ale u krevet chápu praktické výhodny loupanejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Kazdej to ma nejak s krevetama. Ja sem treba taky vzdy preferoval cely krevety, ale vzdy me nejvic sralo to cisteni strev, to je proste opruz, utirat to do ubrousku, bee. Takze reseni je koupit cely, ocistit hezky za syrova, nechat jen ten vocasek a ze skeletu a hlav udelat tu stavicku, kterou pak pouziju do finalni omacky, smesi, polivky, atd. ale neni nad to kousnout do krasne stavanaty, krupavy a sladounky velky krevety, to je proste pecka(-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Poslusne hlasim, ze letos nebudu shanet recepis na vceli uly...ted jsem si ho dohledal z lonska. I s Mlsounovyma pracnama. A mozna uz si ho i napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Dnešní oběd se mi poved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 (upraveno) To je mooc krasny kolínko, radost pohledět:-)U nás dnes zaručený napravováky po včerejší šichtě v centru;-)) Upraveno 8. prosince 2019 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Pěkně hoši! Jinak já letos (jako každý rok) hádám o domácí bailes/vaječňák škemrat budu. Zas sem si to nikam nezapsal, a koukat zpátky se nebudu ? třebas se dozvim zas něco novýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 jamie oliver egg nog, Radku, mám pocit, že Ti ho sem dávám tak už po třetí:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 (upraveno) Jo, myslim nebudeš daleko od pravdy Děkan! Zejtra jdem na slezinu ke známejm, taxem spíchnul tiramisu, ať tam nejdem s prázdnou. Upraveno 8. prosince 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Pastrami sendvič v cibulové bagetě s křenovým créme fraiche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 U nás trocha romantiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se