Přejít na obsah


* * * * - 2 Hlasů

Dotaz na IT specialisty a všechny, kteří vládnou PC


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3552 odpovědí na toto téma

#21 Krcma

Krcma

    Začátečník

  • Members
  • 18 příspěvků(y)
  • Bydlí:Děčín
  • Fanoušek značky:Rybařina,fotografování

Publikováno 15.únor.2009 - 12:21

QUOTE(VS @ 15.2.2009 - 12:08) Zobrazit příspěvek
Asi si budeš myslet, že jsem se zbláznil, ale vem klávesnici za kratší stranu a bouchni s ní o stůl. Ne moc, abys ji nezlomil. smile.gif Pravděpodobně zaseknutá klávesa CTRL, ALT nebo podobně. Pokud to pomůže, kup si novou klávesnici nebo starou vyčisti. biggrin.gif Párkrát už jsem takovou záhadu řešil. Pokud jsi odpůrce násilí, zkus jinou klávesnici.



Si se nezbláznil,viz můj příspěvek ze včerejška v 20:20 smile_anim.gif
Tento problém jsem řešil minulý týden v práci - zaseklé Ctrl a chudák uživatel nechápal,když jsem problém s myší
řešil jebnutím klávesnicí o stůl a ono to začalo chodit... biggrin.gif


CASIO Wave Ceptor
Model number: WVA510SGA-9AV


Orient Automat
Model number : CEX0N002D0


http://krcma.webnode.cz/

#22 Adam99

Adam99

    Tož víš jak ...

  • Member_50
  • 1 518 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:v Praze

Publikováno 15.únor.2009 - 12:21

S dovolením Snowa, sem přihodím svůj dotaz.
Prosím poraďte, jak se zbavit agresivní stránky? Při instalaci ICQ se mi v Mozille změnila domovská stránka seznam.cz na icq.com a změna přes nástroje, možnosti, ... vydrží jen do dalšího otevření. Přitom ICQ už jsem odinstaloval a stejně. suicide_anim.gif
Tu te démerde!

#23 Krcma

Krcma

    Začátečník

  • Members
  • 18 příspěvků(y)
  • Bydlí:Děčín
  • Fanoušek značky:Rybařina,fotografování

Publikováno 15.únor.2009 - 12:39

QUOTE(Adam99 @ 15.2.2009 - 12:21) Zobrazit příspěvek
S dovolením Snowa, sem přihodím svůj dotaz.
Prosím poraďte, jak se zbavit agresivní stránky? Při instalaci ICQ se mi v Mozille změnila domovská stránka seznam.cz na icq.com a změna přes nástroje, možnosti, ... vydrží jen do dalšího otevření. Přitom ICQ už jsem odinstaloval a stejně. suicide_anim.gif



Ahoj,při instalaci ICQ jsi zaškrtl všechny tři volitelné možnosti,mezi nimi je i domovská stránka ICQ...
Po odinstalaci se tato možnost korektně neodinstaluje.Asi bych znovu nainstaloval ICQ bez zaškrtnutí
těchto voleb a potom odinstaloval a znovu nastavil svoji domovskou stránku "seznam"
Předpokládám,že jsi zkusil:
Nástroje -> Možnosti -> Hlavní -> Domovská stránka nastavit na Obnovit výchozí

Tento příspěvek byl upraven od Krcma: 15.únor.2009 - 12:40

CASIO Wave Ceptor
Model number: WVA510SGA-9AV


Orient Automat
Model number : CEX0N002D0


http://krcma.webnode.cz/

#24 Guest_Snow_*

Guest_Snow_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 14:29

Děkuji všem, kteří se mi snaží pomoct.


QUOTE(nAscA @ 14.2.2009 - 20:45) Zobrazit příspěvek
Co mas vubec za system?

A kdyz kliknes pravym tlacitkem a das otevrit, tak se stane co?


System Windows XP

Když kliknu pravým tlačítkem a dám otevřít, daná položka nebo řádek se otevře.

Když kliknu na ikonu a dám Enter, ikona nebo řádek se otevře.



QUOTE(VS @ 15.2.2009 - 12:08) Zobrazit příspěvek
Asi si budeš myslet, že jsem se zbláznil, ale vem klávesnici za kratší stranu a bouchni s ní o stůl. Ne moc, abys ji nezlomil. smile.gif Pravděpodobně zaseknutá klávesa CTRL, ALT nebo podobně. Pokud to pomůže, kup si novou klávesnici nebo starou vyčisti. biggrin.gif Párkrát už jsem takovou záhadu řešil. Pokud jsi odpůrce násilí, zkus jinou klávesnici.


Jelikož už jsem řádně nasraný jebal jsem s klávesnící jako vzteklej, vypadla spousta drobků, výsledek nula. Vyhledal jsem novou klávesnici, opět nic.

Mám nainstalovaný nějaký šílený prográmek ComboFix neboli antibordel mánie, mám to použít, mám trochu starch.



Posílám obrázek počátečního nastavení zkurvené myši.

Tento příspěvek byl upraven od Snow: 15.únor.2009 - 14:45


#25 Krcma

Krcma

    Začátečník

  • Members
  • 18 příspěvků(y)
  • Bydlí:Děčín
  • Fanoušek značky:Rybařina,fotografování

Publikováno 15.únor.2009 - 14:45

Ahoj,někde musí být nastavení double click,zkus ho překontrolovat,třebe to bude ono.Když ne vem soft k té myši a znovu to nainstaluj,to by mělo pomoct
CASIO Wave Ceptor
Model number: WVA510SGA-9AV


Orient Automat
Model number : CEX0N002D0


http://krcma.webnode.cz/

#26 nAscA

nAscA

    DEPECHE MODE

  • Member_50
  • 3 151 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno
  • Bydlí:TSJEKKIA
  • Fanoušek značky:HELODERMA

Publikováno 15.únor.2009 - 14:51

Odinstaluj ty ovladace a soft co tam mas k te mysi a restartuj PC a zkus, jestli to bude fungovat normalne. Pokud jo, uz bych to tam neinstaloval.
Nebo jeste tam zkus zaskrtnout Enable program-specific settings.

email: heloderma.gila///gmail.com

xpfsB.jpg


#27 Guest_Snow_*

Guest_Snow_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 14:53

QUOTE(Krcma @ 15.2.2009 - 14:45) Zobrazit příspěvek
Ahoj,někde musí být nastavení double click,zkus ho překontrolovat,třebe to bude ono.Když ne vem soft k té myši a znovu to nainstaluj,to by mělo pomoct


To už jsem udělal, ale mám dotaz. Když jsem odinstaloval a restartoval počítač, myš fungovala dál. Ve své bezmezné naivitě jsem si představoval, že fungovat nebude, že si budu muset vzít jinou a provést potřebná nastavení s ní.


Bohužel neumím anglicky, když přehodím na doublecklick, objeví se tahle hláška.

Edit - Nevíš, co je program ComboFix ?

Tento příspěvek byl upraven od Snow: 15.únor.2009 - 14:54


#28 nAscA

nAscA

    DEPECHE MODE

  • Member_50
  • 3 151 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno
  • Bydlí:TSJEKKIA
  • Fanoušek značky:HELODERMA

Publikováno 15.únor.2009 - 14:55

to, ze jsi to tam zatrhl ted bude delat to, ze jednou kliknes a PC to bude brat jako 2x kliknuti, tak bych to vratil.
Po odinstalaci ti mys fungovat bude, protoze XP maji svoje ovladace.

email: heloderma.gila///gmail.com

xpfsB.jpg


#29 Guest_Snow_*

Guest_Snow_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 15:01

QUOTE(nAscA @ 15.2.2009 - 14:55) Zobrazit příspěvek
to, ze jsi to tam zatrhl ted bude delat to, ze jednou kliknes a PC to bude brat jako 2x kliknuti, tak bych to vratil.
Po odinstalaci ti mys fungovat bude, protoze XP maji svoje ovladace.


Mám to teda zkusit ?

Edit - teď by se mi mohlo stát, že nebude fungovat nic, ne ?

Tento příspěvek byl upraven od Snow: 15.únor.2009 - 15:02


#30 Krcma

Krcma

    Začátečník

  • Members
  • 18 příspěvků(y)
  • Bydlí:Děčín
  • Fanoušek značky:Rybařina,fotografování

Publikováno 15.únor.2009 - 15:01

nAscA má recht. Odinstalovat ovladače a nechat generic ovladače WinXP-to musí chodit

Tím nastavením double clicku jsem myslel překontrolování doby mezi jednotlivými kliky
CASIO Wave Ceptor
Model number: WVA510SGA-9AV


Orient Automat
Model number : CEX0N002D0


http://krcma.webnode.cz/

#31 Guest_Snow_*

Guest_Snow_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 15:06

QUOTE(Krcma @ 15.2.2009 - 15:01) Zobrazit příspěvek
nAscA má recht. Odinstalovat ovladače a nechat generic ovladače WinXP-to musí chodit


Fakt díky, že mi pomáháte, ale já jsem total v prdeli, jak se to dělá ? Kde odinstalovat ovladače, je to nevratný zásah ? Musel bych to potom dát někomu, kdo mi tu krasnu přeinstaluje ? Počítač je skoro nový a dal jsem za něj slušný peníz, nerad bych ho úplně rozjebal.

#32 nAscA

nAscA

    DEPECHE MODE

  • Member_50
  • 3 151 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno
  • Bydlí:TSJEKKIA
  • Fanoušek značky:HELODERMA

Publikováno 15.únor.2009 - 15:20

No vypada, ze tam mas nejaky spesl soft na tu mys, tak zkus v Ovladacich panelech - Pridat nebo odebrat programy a tam najit ten software na mys. Pokud bys nevedel, jak se jmenuje, tak mi napis, co mas za typ mysi a ja najdu, co za soft tam je.

email: heloderma.gila///gmail.com

xpfsB.jpg


#33 Krcma

Krcma

    Začátečník

  • Members
  • 18 příspěvků(y)
  • Bydlí:Děčín
  • Fanoušek značky:Rybařina,fotografování

Publikováno 15.únor.2009 - 15:21

Máš noťas ? nebo desktop,to jen,že když rozklikneš ve správci zařízení/hardware/myš potom klikneš pravým tlačítkem na myš a v nabídce dáš odinstalovat,přestane fungovat myš.Potom pomocí touchpadu najedeš na nabídku vyhledat zařízení plug/play a on si to sám doinstaluje a začne ti fungovat myš.
U desktopu musíš používat klávesové zkratky a nebo ctrl+escape a potom restart a při bootování a náběhu WinXp si ji sám doinstaluje.
Tento postup by měl fungovat standardně.Kdo mi ho odsouhlasí ? smile.gif

Tento příspěvek byl upraven od Krcma: 15.únor.2009 - 15:22

CASIO Wave Ceptor
Model number: WVA510SGA-9AV


Orient Automat
Model number : CEX0N002D0


http://krcma.webnode.cz/

#34 Guest_Hammer_Time_*

Guest_Hammer_Time_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 15:29

Jestli to tady už bylo, tak sorry... ale doporučuju obnovit systém pár dní dozadu.

#35 Guest_Snow_*

Guest_Snow_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 15:29

Už to funguje smile.gif smile.gif smile.gif , nastavil jsem Double-cliks speed z fast na slow a je to. Nejsem si vůbec vědomý, že bych se v tom vrtal, ale teď už je to jedno, už ta kurva chodí.

Zpotvořené nastavení




Ještě jednou děkuji všem smile.gif smile.gif , kteří přispěli svými radami.




Cítím se teď asi takhle



#36 nAscA

nAscA

    DEPECHE MODE

  • Member_50
  • 3 151 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno
  • Bydlí:TSJEKKIA
  • Fanoušek značky:HELODERMA

Publikováno 15.únor.2009 - 15:30

QUOTE(Hammer_Time @ 15.2.2009 - 15:29) Zobrazit příspěvek
Jestli to tady už bylo, tak sorry... ale doporučuju obnovit systém pár dní dozadu.

To bych volil az jako posledni moznost (teda pred reinstalaci).
Snow: tak jsem rad, ze je to OK
V te "TEST AREA" si muzes nastavit tak, aby ti to vyhovovalo, jen na to vzdy 2 x klikni.

Tento příspěvek byl upraven od nAscA: 15.únor.2009 - 15:31

email: heloderma.gila///gmail.com

xpfsB.jpg


#37 Guest_Hammer_Time_*

Guest_Hammer_Time_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 15:31

QUOTE(nAscA @ 15.2.2009 - 15:30) Zobrazit příspěvek
To bych volil az jako posledni moznost (teda pred reinstalaci).
Snow: tak jsem rad, ze je to OK

Já vždycky nejdřív obnovuju, když se něco posere... to obnovení se dá vždycky vzít zpátky...


Ale už je to vyřešeno, tak je to jedno

#38 Guest_Snow_*

Guest_Snow_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 15:33

QUOTE(nAscA @ 15.2.2009 - 15:30) Zobrazit příspěvek
To bych volil az jako posledni moznost (teda pred reinstalaci).
Snow: tak jsem rad, ze je to OK
V te "TEST AREA" si muzes nastavit tak, aby ti to vyhovovalo, jen na to vzdy 2 x klikni.



Bavil jsi se o Apple, co by jsi doporučoval ?

#39 nAscA

nAscA

    DEPECHE MODE

  • Member_50
  • 3 151 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno
  • Bydlí:TSJEKKIA
  • Fanoušek značky:HELODERMA

Publikováno 15.únor.2009 - 15:40

QUOTE(Snow @ 15.2.2009 - 15:33) Zobrazit příspěvek
Bavil jsi se o Apple, co by jsi doporučoval ?

No ja o Applu prave moc nemluvil smile.gif Sice mam MAC OS na notebooku, ale zatim ho moc nepouzivam. Zalezi jake programy chce clovek pouzivat. Pokud ti jde jen o nejake zakladni veci, jako brouzdani po netu, koukani na filmy, upravy fotek apod, a nepotrebujes nejaky brutalni vykon, tak je Apple idealni. Clovek se tam o moc nemusi starat a funguje to krasne. Ja si na PC rad zahraji i nejake hry, tak zatim mam OS od Microsoftu.

Tento příspěvek byl upraven od nAscA: 15.únor.2009 - 15:40

email: heloderma.gila///gmail.com

xpfsB.jpg


#40 Guest_Snow_*

Guest_Snow_*
  • Guests

Publikováno 15.únor.2009 - 15:47

QUOTE(nAscA @ 15.2.2009 - 15:40) Zobrazit příspěvek
No ja o Applu prave moc nemluvil smile.gif Sice mam MAC OS na notebooku, ale zatim ho moc nepouzivam. Zalezi jake programy chce clovek pouzivat. Pokud ti jde jen o nejake zakladni veci, jako brouzdani po netu, koukani na filmy, upravy fotek apod, a nepotrebujes nejaky brutalni vykon, tak je Apple idealni. Clovek se tam o moc nemusi starat a funguje to krasne. Ja si na PC rad zahraji i nejake hry, tak zatim mam OS od Microsoftu.


Nikdy jsem hry nehrál, nebaví mě to, mě baví chronomag . Zato manželku chronomag nebaví a to tak, že silně , dalo by se říct, že u ní probíhá jakási alergická reakce.

Teď vážně, kolik stojí OS MAC, je potřeba mít speciální konfiguraci PC ?