Přejít na obsah

Dotaz na IT specialisty a všechny, kteří vládnou PC


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Ještě mě napadla customizovaná šablona, která se defaultně otevře při kliku na "Nový e-mail".

Ne každý totiž nějaké outlookové podpisy používá.

 

Maxmilian: Jo, my to taky museli vypnout.

Jako ze disclaimer mit musite a podpis ne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Prochy68: Jo, aha, to je na mě vyšší dívčí.

Já rozlišuju podpisy akorát běžný uživatelský outlookový (ten by uživatelé měli používat, ale je to stanoveno jen nějakým předpisem) a pak certifikátí (I.CA třeba - tam, kde je potřeba/možné zasílat s protistranou šifrovaně).

Proberu s IT. KFL mě ještě odkázal na ty šablony, které by taky mohly fungovat.

Děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja si pod pojmem v klidu predstavuju neco jinyho ;-) Co si pamatuju, tak tlacis na kompy klice do registru ktery sis predtim musel z jiz nastavenyho pocitace vykopirovat. Zpusob je, ale o komfortu se neda mluvit ani nahodou. Mluvim o outlooku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ahoj, potřebuju radu prosím. Mám doma wifi router, asi 6 let starej. Mám internet a kabelovku od O2. Všude mi to píše, že mám slabé zabezpečení (WPA) a (asi kvůli tomu?) se z domu nepřipojím na některé vzdálené služby a programy, co jsou na serveru v práci apod. Říkám si, že je tedy asi čas na update routeru. Vím o tom úplnou tužku. Poradíte mi, co si mám koupit do standardního 80m bytu, abych se v poho připojil ze všech místností, mělo to WPA2 a prostě to všechno nějak normálně fungovalo? Jestli to bude stát litr nebo dva je mi celkem jedno, ale zbytečně vyhazovat prachy se mi za tyhle krámy nechce. Dík moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, na tu diskusi si taky pamatuju :D Byl jsem tehdy přes dva měsíce doma na nemocenské a začal jsem se nudit, tak jsem si ten Mikrotik koupil na hraní. Faktem je, že poskytuje skutečně kvalitní a stabilní spojení. Nicméně co do stability a spolehlivosti mám stejné zkušenosti i s routery značky Netgear. Pro někoho, kdo se v tom nevyzná nebo se nechce vrtat ve složitém nastavování je to, myslím, ideální volba. Výkon WiFi a rozlehlost bytu nemá cenu řešit, protože intenzita vysílaného signálu je omezena normami a všechny routery jsou na tom plus mínus stejně. Mnohem důležitější je jeho umístění v daném bytě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nevím jestli ti to problém vyřeší, ale 6 let starý router už si zaslouží vyměnit. Aktuálně mám perfektní zkušenosti s Ubiquiti AirCube. Nastaví ho i laik a nepotřebuje k tomu ani PC, stačí mobil. Mikrotik je samozřejmě top volba na doma, ale chce to už nějaké zkušenosti, běžný informovaný uživatel si s ním většinou sám neporadí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám doma wifi router, asi 6 let starej. Mám internet a kabelovku od O2. 

kdyz ctu to o2, tak me tak napada - a neni to router s modemem? tchan ma tohle myslim doma - myslim, ze v routeru je zaroven nejaky (asi) ADLS modem... kdysi jim psal, ze router zlobi a prijel od nich technik s novejsim modelem (nevim do jake miry ma o2 to prvni zarizeni ve sprave).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc všem. Dáváte mi jistě správné otázky, ale já na ně neznám odpověď. Jak to tak čtu, asi bude nejlepší volba zavolat do O2 a říct jim, ať mi dají nějakej novej. A ano, pravděpodobně to není jen router, ale i modem..to dává smysl. Já vám říkal, že jsem marnej. Těžko mi radit, když vlastně nevím, na co se pořádně zeptat. Každopádně moc díky všem, asi to vzdám a nechám si domů natlačit něco od nich. Já jako myslel, že se odpo zastavím v alze a večer už bude všechno ok..ale asi na to nemám :) Děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuju si ve smlouvě zkontrolovat, jestli je stávající router pronajatý nebo koupený, běžné jsou oba modely. Pokud je pronajatý tak část měsíční platby by měla být za pronájem, pokud to nemají udělané tak, že po zaplacení routeru už se neplatí (což bych se divil). Pokud je pronajatý tak by rozhodně neměli chtít žádné peníze za výjezd technika ani za nové zařízení, maximálně tak upravit cenu té platby za pronájem.

 

UPC na mě zkoušelo, že pokud chci pronajatý router vyměnit, musím odkoupit ten starý (vadný), zaplatit výjezd technika a ještě nějakou zálohu + pronájem za nový router. Vysvětlovali jsme si že se pletou dost hlasitě a dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...