Přejít na obsah

Prosim o radu


Bred

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny nadsence a odborniky ze sveta hodinek.Ja do tohodle sveta nepatrim,ale dostala se mi do rukou tato znacka hodinek (viz. foto ) a Vas vsechny co tomu rozumite a neni vam zatezko me odepsat prosim o ohodnoceni,pripadne komentar.Vsem co mi odepisis moc dekuji, Bred

post-6526-1237593383.jpg

post-6526-1237593404.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Styděl bych si "to" vzít na ruku ... takže i těch 500,- se mi zdá moc ... sorry

 

 

Ne ne,neni potreba se omlouvat.Nejsem snob, jen nejsem v obraze.Já jsem ujetej na jiny veci ktery mate treba "fejky" zase doma vy.Kazdej jsme nejak postizenej :-)

Znamej mi dluzi petikilo a nabizi mi tyhle hodinky,necpal mi ze to jsou originaly.Rejpal silou nuzkama na sklicko a rejha zadna,to jsem fakt videl.Me se libej a je mi jedno jestli je to Breitling nebo Prim nebo neco jinyho ... jen jsem chtel vedet jakou maj cenu a jestli nejakou dobu budou tikat.Myslel jsem ,ze maji alespon nejakou hodnotu.Treba kytary jsou taky kopie,ale maji urcitou hodnotu a muzikanti se nestydej za to ze na ne hraji,bo je to o cene.Tady je to si jinej pripad bud sto litru nebo nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Treba kytary jsou taky kopie,ale maji urcitou hodnotu a muzikanti se nestydej za to ze na ne hraji,bo je to o cene.

 

Jo, ale tohle neni kopie, anobrz padelek. At to znamej hodi do popelnice a Tobe vrati to petikilo, ktery Ti dluzi. Nebo myslis, ze Ti chce dat tohle jen proto, ze je linej skocit do bankomatu? Otevri oci! Od takovych znamych radsi dal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Za to pětikilo asi stojí a budou třeba pár let šlapat. Otázkou je, jestli ti nebude blbý, je nosit. Já bych je na ruku nevzal a troufám si říct, že téměř sto procent zdejších členů také ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chjo, že "CHRONOMELER" neni košer by měla poznat i největší lama :)

 

LOL najprv som si to ani nevsimol, a myslim ze viaceri nie.

 

Dohodni sa zo znamym nech ti vrati 500 a preda tieto hodinky za 20 a budes mat do coho rypat pocas dlhych nedelnych vecerov :shit:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jsem si o tom neco precetl a musim vam vsem dat za pravdu.Ja jsem hodinky nikdy nenosil a nezajimal se o ne,ale tyhle me fakt zaujaly.Neni to treba kopie nebo no-name ale proste padelek.Jediny + je,ze jsou fakt hezky,ale za to tento vyrobce nemuze :-) . Bylo by me jedno co by rikali teoretici jako jste vy nebot orig. Brietlingy se hodi minimalne k autu aspon za dve mega,ktery parkuje v luxusni garazi v jeste luxusnejsim baraku a to pochybuju ze nekdo mate bo byste nemeli cas vysedavat na podobnych forech,protoze byste se museli sakra ohanet aby jste si takovy standart udrzeli a pokud bych nekoho s nima videl treba v kauflandu nebo ve skodofce a zeptal se ho jestli ma orig. a on rekl ze jo,tak to pokladam za stejne trapny jako mit na ruce kopie .Tenhle kousek cenu proste nema a to je pro me podstatna informace,hodim mu je na hlavu.Diky vsem teoretikum za prizpevky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...