Přejít na obsah

Ingersoll


romeo64

Doporučené příspěvky

Měl jsem spadeno na tyhle.... dlabu na ně!

Vlastně už jednou jsem si koupil plastový a vodotěsný u "rákosky" v tržnici za 300 Kč. Než jsem je stačil potopit do vody, tak se mi do nich naprášilo. Kámoš (blbec) si ještě dělal srandu, že mi do nich vlezla beruška, v tom prachu nadělala ťápoty a druhou stranou proklouzla ven. Celá hospoda se bavila! No to je dávno...opakovat to nebudu.

 

Raději budu dál pátrat po Seiko GREEN ALPINIST. Sice Japka ale, líběj se mi moc.

 

No, ty vole....dobře jsi udělal.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co Ti tady lidi chtějí říct, je že značka Ingersoll, stejně jako spoustu dalších hodinářských firem nepřežila quartzovou revoluci a zanikla. Ale ke koupi zůstalo jméno značky, kterou v dnešní době koupí kdokoli a na pohádce vynikající historie začne mnohdy prodávat šunty. ;)

Edit: Jó Seiko je mnohem lepší volba! ;)

Upraveno uživatelem Adam99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

No ale i já jsem si objednal jedny, který si budu brát při práci na autě např až zase budu měnit žárovku u světlometu.

Otázkou pro mě ovšem je model Bizon No19, jetam China valjoux 7751 nebo je to nefunkční? Má někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • po 4 týdnech...

Tahle značka fakt ne. Bohužel mám zkušenost a naštěstí jsem to dostal a neplatil. A nejde jen o (ne)kvalitu hodinek, ale i servis a péče o zákazníka, co už má a nekupuje zrovna nové je otřesná. V tom obchodě v Praze jsem byl párkrát a narazit tam na nasraného zákazníka je opravdu snadné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Prosím o radu skúsených, chcel by som si kúpiť hodinky z priloženého obrázku, je to najlacnejší tourbillon na trhu , ale je to určite tourbillon? Vo výreze je vidieť len zotrvačku, zvyšok mechanizmu moc nevidno, vedel by to niekto podľa obrázku identifikovať? Ďakujem.

post-59277-0-94183400-1507788479_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Tak tohle není ani turbo ani karusel. Taky vidím jen setrvačku... Ingersoll nabízí třeba zde karusel / carrousel / za cca 37k... Ale o tom asi víš. Pokud toužíš po hodinkách s touto "komplikací", ale nemíníš utratit balík, zbývá nejspíš jen čajna, jako třeba současný Ingersoll. Budeš-li trpělivě hledat na netu, určitě najdeš i něco dalšího, jako třeba TOTO.  Doporučoval bych dvakrát měřit, než řízneš :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano tie druhé Ingersolly s tourbillonom som videl ale vzhľadovo ma moc nenadchli. Čínska výroba mi inak nevadí , aj tie Ingersolly ktoré mám (Georgia II ), na obrázku vyššie sú zrejme čajna so strojčekom sea-gull (asi) a nedá sa im nič vytknúť, presnosť super, spracovanie tiež, takže aj tourbillon kľudne z číny :-) Škoda že tie o ktoré som mal záujem nie sú s  tourbillonom, za obyčajný strojček 900 eur nevyhodím :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...