Přejít na obsah

All Black Uhren :)


Onisan

Doporučené příspěvky

Úplně by stačilo umět si někde nechat potisknout ciferník, nanést novou barvu na ručičky by nemusel bejt takovej problém... Já se k tomu furt né a né dostat.

 

Mám dobrého kamaráda, co kouzlí s airbrush pistolí, pokud by se to někomu zamlouvalo (představím si matný černý lak a sbíhají se mi sliny). Byla by nutná rozborka, balení (dělá v Bratislavě - restauruje) atp. případně se můžeme poohlédnout v Praze po někom hodně šikovném.

 

Takže - co takhle ciferník airbrushstyle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurňa, Milis.. také jsem na to myslel... ale to by se toho někdo musel ujmout po fyzické stránce...

Hele, tak to můžem pojmout jako takovej workshop - zájemce si koupěj hodinky, pak je společně rozeberem, osadíme předem připravenejma číselníkama, namatláme ručičky, zkompletujem a hotovo. Záležitost na jedno odpoledne. Už to vidím - u toho jídlo, pití, kecy... :cheers: Po fyzický stránce pak zbejvá málo - sehnat vhodné prostory, to jídlo a pití a hlavně teda někoho, kdo udělá ciferník. Jídlo a pití umím shánět docela obstojně, rozebrat hodinky a vycvrkat ručučky taky. S airbrushem nevím, nevím, to nemá s All Black nic moc společnýho, že. Spíš bych viděl tampónovej potisk. A protože ty hoďky mám už rozebraný, tak mám veškerý rozměry k dispozici, takže fakt jen navrhnout číselník a někde to zadat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby byl zájem o hodinky, které by měly černý nejenom ciferník, pouzdro, řemen, ale i indexy a ručky :-) (něco jako Hublot ), tak bych měl zájem. Klasické černobílé hodinky mě nelákají a má je kde kdo.

post-1861-1241897484.jpg

Upraveno uživatelem Well
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, All Black... vlastně jen kombinace černé a tmavě šedivé? nebo "méně černé"? :)

Co nejčernější :-) . Jako provokaci bych nechal ve stříbrné ty čtyři šroubky držící pouzdro pohromadě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A protože ty hoďky mám už rozebraný, tak mám veškerý rozměry k dispozici, takže fakt jen navrhnout číselník a někde to zadat..

 

Já teda, milujíc jednoduchost bych nechal buď číslice (tak jako je to u Defau) a nebo je nahradil jednoduchými indexy ... ručky bych nechal takové určitě...ale zřejmě bych navrhnul vynechat vteřinovku... nebo minimálně to její "okruží" :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tady vespolek, nevim jak dalece to zatim pokrocilo, ale souhlasim s Onionem, ze neni nikdy pozde bavit se o dalsi limitce, zvlast kdyz ty pilotky dopadly super. Nechci vam sem do toho vnaset nove napady, ale po techto dobrych zkusenostech me taky napadlo udelat novou limitku, ale DIVERSKY a to konkretne model Ocean 1 Black http://chronoshop.cz/katalog/Steinhart-OCEAN-1-BLACK

 

Vychazim z uvahy, ze jsme se tady uz jednou o diversky pokouseli a to od Seiko, tenkrat to nejak nevyslo, ale ted by mohlo.

Ty Oceany jsou dobre vyvazene, pekne pouzdro, masivni tah, velikost dobrá, to co je limituje, je velka podobnost s Rolex, ale dovedu si predstavit ze si udelame opet celej novej ciselnik (treba RETRO nebo barevne zajimavej), mozna by sel vymenit i strojek (treba nejaka rezerva chodu nebo tak neco) a nejakou vychytavku s lunetou - barevný odpočet, apod. Plus treba nahradni kaucuk se sponou!

Cena je ted 8 600,- takze zase se vejdeme do deseti táců a verim ze by se tady chytilo 20 - 30 lidí.

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A koneckoncu.........design muze byt samozrejme ALL BLACK

 

Myslim ze design techto potapek je vymazlenej (mnohem lepsi nez Aviation), proto je nejkopirovanejsi na svete. Bude akceptovatelnej pro vice lidi.

A taky jsou na tahu coz vhodne doplni sbirku pilotek a spolecenskych, ktere se zde realizovaly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Onione, to je ZAJÍMAVÝ nápad, předělat Ocean. Osobně se mi pouzdro a styl líbí, jen ručky a ciferník bych rád měl jiné. I Snowovi jsem se o tom zmiňoval, než mě začal kamenovat, že mám bláznivé nápady a že jsem pomýlený :)

Osobně si dokážu na bázi Oceanů představit hodinky, kde ciferník má jednoduché "čárkové" indexy, jasné jednoduché a čitelné luminiscenční ručky (ala třeba Aviation od Steinhartu), dejme tomu datum a luneta a fertig. Jednoduchost+bytelnost = multifunkční užitek. Díky masivnímu tahu jak k obleku, tak k neoprenu.

Jen bandicoote, all-black hodinky jsou zajímavé jen samy o sobě, nejsem si jist, zda jejich užitná hodnota není jen do vitrínky. A ve verzi potápek by popíraly sami sebe - potápky, normálně hodinky viditelné alespoň z části pod vodou, by v této verzi nebyly vidět v zimě po 16 hod venku :)

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...