Přejít na obsah

Prim Sport Igen


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 897
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Dobré ranko,

Určitě to zde již někde ve vlákně je, ale zeptám se...jak poznám rozdíl mezi originálními ručkami a korunkou a pak kopii, např. Parexo? U cifru to již asi poznám, korunka bude na 100pro taky fejk, ale u ruček jsem úplně jalový :-( .

Kdysi jsme "výhodně" koupil PSI a zjistil jsem, že cifr není originál (nedotažené "M", lumi není vystředěné v obrysech indexů a nesedí okýnko datumu - zde jsem si původně myslel, že je posun v datovém prstenci, ale ne).

Rád bych je dal do stavu, že bych se za ně nestyděl (teď se nebavím o vyžraném chromu až na mosaz na obvyklých místech), druhý originál cifr již mám a tak chci vědět, zda se má poohlédnout i po ručkách a korunce.

Díky, Pavel    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

K pouzdru Igenů velmi dobře pasuje tenhle upravený plastový řemen, neodchlipuje se od pouzdra. Mám jej momentálně víc jak půl roku a Igeny nosím prakticky denně. Plastová spona funguje pořád bezvadně, jen stálým nošením se řemen vytvaruje do kruhu podle ruky a když hodinky sundáš, zůstane tak, prostě daň materiálu. Nosí se však opravdu bezvadně a hodinky sedí na ruce ako serbel' na hrniec... :cheers:
https://www.antik-hovorka.cz/obchod/naramek-k-prim-sport-1-gen-upraveny-5627.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji všem za rady, na ten řemínek z Antiku jsem koukal, vypadá zajímavě, jenom jsem nevěděl, zda je příjemný na ruku. Také jsem zjistil, že na Antiku jsou dva druhy tohoto řemínku, když nepočítám barevné variace, a to klasický a upravený. Má s tím někdo zkušenosti a sdělil by mi  v čem spočívá ta úprava a zda máte ten upravený nebo klasiku. Na antiku k němu píší, že ten neupravený nějak odstává od pouzdra hodinek.  

Díky Ced. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klasika, povodny je ten, ze tam kde su stejsky, sa gumeny remienok odklana a volne hybe v puzdre na stejskach. upraveny sa opiera o puzdro a tym padom drzi stale ten tvar ako na obrazku, ked su hodinky polozene a remienok je rozprestrety na hodinkach. Teda dolieha na puzdro. Ja mam ten upraveny. vyhoda, drzi tvar nehybe sa na stejskach, na oko to posobi lepsie. nevyhoda, remienok smeruje pod inym uhlom okolo ruky. Teda aby som upresnil. Mne nesedi rozpatie dierok. Jedna mi je tesna, druha volna. Pri volnej v dosledku toho, ze nepracuje na stejskach remienok, mi vznikne medzi zapastim a remienkom vola. remienok odstava na bocnej strane v dosledku toho ze ten remienok sa viac taha do vodorovnej polohy. ak by som nemal upraveny, ta vola by sa asi viacej prejavila na spodku pri zapinani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O kousek výš jsem psal o svých zkušenostech s tímto upraveným řemenem, dírky na něm mi pro mou ruku (cca 18cm) vycházejí dobře. Jak už psal kolega, princip úpravy spočívá v tom, že konce řemenu těsně přiléhají k pouzdru a neotáčejí se ve stěžejkách. Řemen jako takový je velmi pohodlný, jen si po několika měsících nošení vytvoří "tvarovou paměť" podle zápěstí, i u odložených hodinek drží tvar, nelze je odložit "na záda." Někomu by to mohlo vadit, mně to neva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...