Přejít na obsah

Prim Sport Igen


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 897
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

:) krabicaky..ja ich mam denne, tak som si na ne zvykol...do prace, na ryby, v lete i do mora sli :) a ten nerez..no snad niekto bude niekedy predavat renovacky a to radsej siahnem po nich a za trocha vyssiu cenu budem mat dvoje, ako tu len za puzdro a prehodenie dat sumu z aktore su dalsie hodinky. inak su v eltone fakt rychly...minuly tyzden som riesil po telefone nejake vlozky lunety na ps1 a ps2 s tym, ze mam zaujem a teda nie je problem to objednat. to este predavaju :) len akosi za tyzden mi stale neprisla faktura a nic ktomu, teda kolko zaplatit a kam na aky ucet poslat. maju toho vela isto, no ak tolko trva len birokracia, kolko trva renovacia :) no idem im veru i znovu zavolat a pripomenut sa :)

Upraveno uživatelem CsabaC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče lunet, v létě jsem shodou okolností přes Nové Město n.M., tak jsem si řekl, že se stavím a lunetu PSII koupím osobně.

Přístup v poho, popovídali jsme si, to ve mě nahlodalo, že bych i do komplexní renovace PSI šel, byť cena je šílená (nakonec z toho odstupuji, dát 12tis. a mít plastové sklíčko!? - příspěvek výše) a když jsme došli k lunetě na PSII (na PSI jsem ji ještě nechtěl), ukázali mi ji, ale nastal problém, neměli nikoho, kdy by vystavil expediční doklad - myšleno hlavně fakturu, takže to vypadalo, že odejdu s prázdnou. No nakonec jsme je přesvědčil, ať si nechají peníze a fakturu vystaví následně, hurá odcházel jsme s ní :-)

Nyní když jsem zamítl komplexní renovaci PSI, nechal jsme si alespoň lunetu na poslat do OV prodejny, tam to mám relativně kousek, tak uvidíme jak jsou rychlí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fade, ako do gulata? Lebo ja som nasiel tuto od parexa a pride mi do gulata tiez a je dost podobna povodnej co mam v sportoch, az na tu hlavicku, ze tato je gulatsia. hriadel neriesim na nej

Tak sis odpověděl sám :D Já jsem totiž slepec a napsal jsem to špatně. Elton korunka není tak vypouklá. Parexo je nafouknutá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Už několikrát jsem se tu setkal s názorem, že nové pochromování zaobluje hrany. Naživo jsem takto "renovované" hodinky neviděl a neuměl jsem si to dost dobře představit, říkal jsem si, že na hranách se přece neudrží tolik nového materiálu, tak to nemůže být tak markantní. Proto jsem rád aspoň za ty obrázky a dovolil jsem si nenechat je jen pro sebe, to je jediným důvodem, proč jsem sem obrázky vložil. Není to v žádném případě směřováno proti prodejci a jeho zboží, jen prosté konstatování a zobrazení stavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla mna to zalezi aj od pochromovania, aka hruba vrstva sa nanesie. Inak tie hrany su dost ostre po osuchani pôvodného chromu. Vsimol som si dokonca, ze na termotricku, ktore nosievam na ryby sa mi jemne rozstrapacuje hrana rukavu pri hodinkach. Nosim stale primky. Bol by som zvedavy ako to je s novovyrobou z ocele. Viem, ze niektory pisali na fore, ze korunka je dost ostra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Colombo, úplně v pohodě. Je to produkt hodináře se kterým se znám. Koupí olezlé PS1 vytáhne stroj a zbytek hodí do chromovny v OV. Tam za 50 Kč nachromují, dá nové sklo a hurá na aukro. Nechal jsem si u něj takto " humberta ". Pouzdro se blýská na kilometr daleko, ale z blízka vypadá jak ocumlaný bonbón. Tak leží v šuplíku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...