Přejít na obsah

Nové modely 2009


Baker

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Modelům Skyracer + Airwolf černá luneta prospěla. Škoda, že nejde o PVD. Ta guma se myslím ošouchá, ožmoulá a já nevím co ještě.

Colt GMT mají pěkný pouzdro a tah. Ale proč v B poslední dobou předělávají lunety, který byly tak funkční? Tahle luneta je katastrofa.

Chronomatic vypadají pěkně. Škoda, že nedošlo ke zmenšení průměru pouzdra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otazka je, jak bude ta guma tvrda, pokud dostatecne, pak bych to videl jako vyhodu oproti PVD.

Já myslím, že je to jedno. Podívej se třeba na starý digitálky, jak je to všechno olezlý (sorry Giliusi :) , nic proti digi, ale z toho důvodu mám rád suunta v kovu). Svou daň si to časem určitě vybere. Ale líbí se mi moc, černá luneta je zbavila přezdobenosti a hodinky dostaly sportovní vzhled, který jim velice sluší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Airwolf Raven jsou k sezrani, jen mi na nich vadi, ze na prvni pohled neni poznat, ze jsou to Bcka. Co se tyka Coltu, rekl bych, ze se snazi dostat na stejnou uroven, jako jsou Omega Constallation - tj. nejake uliznute oblekovky. Nerikam, ze to je spatne, jen nechapu, proc nejdou tou cestou jako doposud. Pistolnicke hodinky s trochou strohe vojenske DNA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak mě tedy Skyracery a Airwolfy dostali, překrásná práce. Nevím, co si myslet o ty gumový lunetě, člověk by si to musel omakat, ale kdoví, dnešní materiály jsou již dost vychytaný a to jak v plastovém, tak gumárenském průmyslu. A všichni moc dobře víme, jak moc je klasická ocelová luneta náchylná na zranění" Takže guma je možná další výborná volba spolu s keramikou"

Colty tedy moc neoslovili. Taková tuctovka:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím, že breitling přešel na gumovou lunetu ála sport II. Jen ten font je blíž polskejm fejkům, co zaplavily aukro. Do roku 2020 se ale zase daj dohromady ! :D

 

 

Colt gmt je nádhera, moc krásně ladí s integrovaným tahem, bez tý literatury by byl k nakousnutí a to QP budí respekt, to bych si nechal říct, fakt že jo. Když veliký hodiny, tak zaflákaný ciframa - breitling se opravdu sune výš, z kanálů (nejčko jsou zatopený, při zprávách mě mrazí v zádech ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...