Přejít na obsah

Koloběžky


Gilius

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Ty si jako myslíš,že bude sníh???? :lol2: Možná tak u vás v horách.......

Myslel jsem si, že přijedeš. Na tomhle bych snad už jezdit mohl, když spadnu, nic se mi nestane, alespoň bude legrace :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

to je sranda na co na chronomagu taky nenarazím. několik let zpátky jsem sám sebe přesvědčoval, že taky nějakou kolobku potřebuju. jestli jí využiju, že už jsem na to starej a tak :-). rozhodoval jsem se v podstatě jen mezi kostkou, k-bike a MIBO. nakonec jsem loni koupil crazynu od miba.

byl jsem si ji objednat u pana Michálka osobně v Rožnově, navymýšlel jsem si lepší brzdy, kola atp, přecejenom jsem dost těžkej, tak aby něco vydržela. je fakt, že ji nešetřím. je to super dopravní prostředek, akorát v mém okolí nikdo kolobku nemá, takže jezdím většinou sám. nedávno jsem byl s kámošem na výletě, asi 50km. on jel na starým horákovi na pohodu a já makal jak vůl. ale dá se. docela dlouho jsem se s ní sžíval, v podstatě se učil jezdit :-) -nejdůležitější je asi se naučit přeskakovat nerovnosti (když už se nejde vyhnout), měnit těžiště během jízdy...a hlavně se pořád pevně držet oběma rukama... a taky to chce dobrý podrážky, kvůli odrazu třeba na šotolině.

post-5667-1248297327.jpg

post-5667-1248297347.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pade bych teda zatím nedal,to bych zdechnul........

 

 

EDIT - Chlapi,jaký používáte boty???? Zatím koloběhám ve starých Reeboocích,ale když tomu dám trochu céres,tak začínám cítit nohy-vzhledem ke svému omezení si myslím,že bych měl pořídit nějaké "bačkůrky".....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dostal od manzelky skejtacky kecky, ze kdyz jsou dobry na skejt, budou dobry i na kolobrndu. Stalo to asi 800. V rijnu jsem je nazul a v prosinci praskla prava. Ted uz jsou na vrsku spicky praskle obe a na prave je proslapana podrazka avsude povolily nite ... je pravda, ze je nesetrim a nejakych 700km jsem s nima nabehal, ale cekal jsem ze to vydrzi vic.

Ted jezdim v klasickejch kotnickovejch cinach za 300 a jezdi to dobre. Maji mekkou smes na podrazce, takze to pri odrazu pekne lepi. Jen se docela rychle oslapavaji, tak jsem zvedavej jak dlouho vydrzi.

 

Kdyz koukam na fotky, tak to vypada, ze se jezdi v jakychkoliv sportovnich botach :-)

http://vresta.rajce.idnes.cz/EC_kolobehu_2009/

http://picasaweb.google.com/packy.gis/MEPlzenLouny2009#

http://ultimaleadr.rajce.idnes.cz/EC_2009,_ULTIMA/#

 

 

Tak pade bych teda zatím nedal,to bych zdechnul........

EDIT - Chlapi,jaký používáte boty???? Zatím koloběhám ve starých Reeboocích,ale když tomu dám trochu céres,tak začínám cí*** nohy-vzhledem ke svému omezení si myslím,že bych měl pořídit nějaké "bačkůrky".....

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpruzeni ale byva na pate a na tu pri odrazech na kolobezce neslapes. V nejakym starym clanku o kb jsem cetl, ze netreri zavodnici jezdi v lezeckejch botach be paty - tu nepotrebujou :-)

 

Já právě dumám,jestli mám koupit nějaký odpružený,běžecký(krosový).....nebo něco jako Nike Air.....třeba.....moje klouby jsou vážně špatné,nerad bych se odvařil kvůli nekvalitnímu obutí......když mne to jinak neničí.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne??? :) Třeba někdy předvedu......

také bych to rád viděl :-)

 

jinak 50km není tak hrozný, při průměru kolem 14-15km/h, když na to máš s přestávkama skoro celý den. škoda, že se na kolobku nedá dát nějaká bagáž, takže všechno (spacák, karimámu, pokud se jede na víc dní) tahat v batohu na zádech, to se pak pronese..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...