Přejít na obsah

Jake hodinky s velikost > 41mm a cenou < 10.000,-?


Návštěvník Global

Doporučené příspěvky

Návštěvník Global

Planuji nakup hodinek a mam tato zakladni kriteria:

 

1) Velikost 41mm a vice s tim ze luneta musi byt co nejtensi!

2) Alternativni zdroj napajeni jako automat, ekodrive, springdrive, solar atp.

3) WR 100M a vice

4) Cena do 10.000,-

 

Jinak preferuji materialy jako kartacovana ocel, nebo titan. Sklicko muze byt i mineralni.

 

Jako priklad uvedu tohoto prozatimniho favorita 41mm, ktery se da u nas poridit za cca. 10k nebo na ebay za 7500,-:

102485n1.jpg

 

Dekuji Vam za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naposled jsem tyhle Citizeny viděl jít v aukcích okolo 125 USD...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=STRK:MEWA:IT

 

Dovoz z Asie, hrozí clo a DPH, ale levný kousky většinou projdou poštou až domů. Trochu risk, ale cenový rozdíl značný. Záruka by měla platit celosvětově.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Global

Vubec mi nevadi, ze se jedna o Asijske kousky, na puvodu mi skutecne nezalezi v pripade ze se jedna o quartzovy model. :) Snesu i jakoukoli jinou znacku jen mne zajimalo zda i jini vyrobci nenabizi neco podobneho, abych nevybral prilis rychle.

 

Viktor: Diky za tip! Tento model za 125$ ale ma bohuzel gumovy pasek a vzhledem k tomu, ze hodinky budu pouzivat hodne i na plavani rad bych kovovy. Ty rizene radiem se mi bohuzel na ebay nepodarilo nikde najit a u nas stoji necelych 20.000,- coz je pro mne naprosto nepouzitelna cena. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Global

Skoda ze ty prvni prodava nejaky podivin co neni PowerSeller a od takoveho bych vazne nemnel odvahu cokoli nakoupit a ten druhy uz PowerSellerem je ale zase odmita komunikovat s kymkoli jinak nez Nemecky - asi nejaky fasista :)

 

Vazne nikdo z Vas nema tip na podobne, co nejvetsi hodinky od jineho vyrobce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se ti nezda na tom prvnim? Vsak ma 100% feedback a vypada, ze uz par tech hodinek prodal? Jedine ceho bych se ja bal, ze zaruka je jen v ramci italie. Vsak mu zkus napsat a uvidis jak bude komunikovat. Na rychlosti a ochote odpovidat se taky dost pozna. Ten nemec asi nerad speakuje po English. Ja nemcum vzdycky na drzovku pisu in English a nekdy jsou odpovedi srandovnejsi, nez muj dotaz, ale jeste se mi nestalo, ze by mi niekdo neodovedel..v nejhorsim prisla odpoved v nemcine :D Ale s timhle konkretnim jinak nez nemecky asi nic neporidis ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Global

Hezke, dekuju, skoda ze maji vsechny ty siroke lunety, mam blbou zkusenost ze se to pak hodne skrabe a pak uz to nevypada tak dobre. Btw. proc je Kienzle shit???

 

Ten BigPilot by byl fajn az na to 5ATM kvuli kterych je nepouzitelny pro mne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to italska firma (coz je ostatne panerai taky:-), ale nikde jsem se nedocetl co je to v nich za strojky a ostatni produkce(na tom chronomastru je jenom military line)je strasliva. Ty glycine proti tomu naopak jsou za celkem slusnou cenu s kvalitnim popisem co od nich lze cekat, jinak bych asi vybral, z toho co tam nabízejí, sinn - německá firma - sam o nich velmi uvazuji spec. o modelu 656 - psal jsem do frankfurtu a cena jest 590+50 euro - ovsem jsou pouze 39mm - coz je na tebe malo, mozna bych zkusil mrknout jeste na fortis - pekny letecky hodinky s prumerem pouzdra 40mm a s cenou lehce nad 10.000,- (trirucickovy flieger)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Firmy vyrábějící hodinky Kienzle jsou dvě, jedna italská, od roku 1984 nezávislá na původní německé matce, SIOC = Societa Italiana Orologi Kienzle, http://www.kienzle.it/index_eng.html .

 

Druhá, původně německá firma ze Schwenningenu, zanikla a práva ke značce získala v roce 1977 firma Highway Holdings z Hong Kongu. Hodinky vyrábí v Číně a zaměřuje se na "retro pilot" hodinky. Kvalita v porovnání s jinými asijskými hodinkami spíš lepší, podle mého na úrovni Trias, v některých typech jsou i strojky ETA a Myiota, nejen no-name asijská produkce.

 

Osobně bych dal přednost jiným značkám, moc se mi nelíbí jejich umisťování datumových okýnek u velkých ciferníků, například na výše uvedeném obrázku zaříznutí do číslice 3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Global

Dobra beru Vas tedy za slovo, pokud se tedy mam poohlizet po nejakych Nemeckych hodinkach jaka by to mnela byt znacka v pripade ze hledam velke prumery s uzkymi lunetami a idealne quartzovym strojkem? Po Svycarech se neohlizim tam je vetsinou cena prestrelena a pokud budou hodinky asijskeho puvodu je mne to opravdu jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...