Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Oholený nohy mám i já. Jen přes léto, nenaděláte nic (cyklista). Výrazně líp to v teplotách nad 30°C chladí a když se někde vymelete, tak se to líp hojí. Což je třeba můj dnešní případ, kdy jsem dojížděl ženskou na kole rychlostí tak o +20km/h a ona tři metry přede mnou ukázala rukou doleva a hned to tam hodila. A pro profíky (nejsem) je to nutnost i z pohledu masáže. Na chlupatých nohou si jí jeden fakt užije...

Upraveno uživatelem Hogy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To solárko je dobrý :-D Toho "cyklo" opálení se snažím vždycky zbavit (v solárku jsem teda nikdy nebyl), ale jak piča vypadám do další sezony, kdy se proces opakuje. Já to ochlupení sundavám, jen když je fakt teplo (a pak to fakt funguje, průser je, když se náhle ochladí, funguje to opačně). Jinak doufám, že se nevymelu a neholím. A ksicht mám zas obstojně zarostlý celoročně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu skládačku (Brompton) do města už dlouho zvažuju. Zatím jen silničky. Kdyby to v Plzni bylo alespoň trochu příznivé ohledně ježdění na kole po městě, tak na oné skládačce tu už asi nějaký čas jezdím. Snad pro pořádek bych doplnil, že mám i pár kérek a na ruce Damaska. To aby byly prohřešky zmíněny kompletně a nebylo třeba něco zvažovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pracovní workshop se zákazníkem. Celkem se urodilo - jedny béčka (typ nevím, B jdou mimo mě) a pak jedny pěkný Longiny Conquest - klasika černý cifr. Ty jsem neměl příležitost vyfotit. 

post-27283-0-97970200-1566325536_thumb.jpg

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...